EUR: 323,73 Ft
CHF: 292,08 Ft
2019. június 24., hétfő
Iván

Egyéb XIX.kerület

Rászoruló családoknak vittek meglepetéseket

Örömet szerezni a legnagyobb dolog – vallják a kispesti Fidesz–KDNP-frakció tagjai is, akik immár harmadik éve lepték meg karácsonykor a nehéz helyzetbe került családokat játékokkal és tartós élelmiszerekből álló  csomagokkal.

Dódity Gabriella minden évben a gyűjtés élére áll

Ajándékokból ezúttal sem volt hiány, ahogy boldogan csillogó szempárokból sem, hiszen csaknem 80 gyermeket leptek meg ajándék- és 30 családot tartósélelmiszer-csomaggal a Kispesti Családsegítő Szolgálat és Módszertani Központban. 2016-ban Dódity Gabriella Fidesz-elnök ötlete alapján hagyományteremtő szándékkal indították útjára az adománygyűjtést, aminek köszönhetően évről évre egyre több gyermeket tudnak megajándékozni karácsonykor. A kezdeményezéshez csatlakozott a KDNP, valamint a CBA Remíz üzlet is, így nem csupán játékok kerülhettek a fa alá, hanem ünnepi vacsora is az asztalra, mivel 30 család tartós élelmiszerekből álló csomagot is kapott. Ahogy minden évben, idén is hatalmas sikert aratott Dódity Gabriella ajándéka, az óriásmackó, Berci.


Ekkora maci volt az egyik ajándék

– Nem csupán az ajándékozás az igazi öröm ebben a kezdeményezésben, hanem látni, hogy mennyi segítő szándékú ember él Kispesten. Nagyon köszönöm mindenkinek, aki elhozta nekünk a felajánlását, amelyek közé becsempésztük a mi ajándékainkat is. Elmondhatatlan örömet okoztak ezzel a kicsiknek, és természetesen a szüleiknek is – mondta el lapunknak Dódity Gabriella, aki kollégáival, Song Simonnal, Fekete Márkkal, Molnár Andrással, Mihály Andrással, Ékes Gáborral és Lazányi Ferenccel együtt adta át a név szerint összeállított csomagokat, amelyek a kispestiek felajánlásai mellett a képviselők saját pénzéből vásárolt sportszereket és játékokat rejtette. – Külön köszönöm a Kispesti Családsegítő Szolgálat és Módszertani Központ munkatársainak a segítséget, hogy a játékok a lehető legjobb helyre kerültek, és szintén köszönöm az egész éves kitartó munkájukat.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek