EUR: 328,96 Ft
CHF: 300,72 Ft
2019. december 16., hétfő
Etelka, Aletta

Egyéb Eger

Régi nyár

Márián, az ünnepelt operettcsillagon ugyan nem látszik a kora, ám árulkodik az a tény, hogy a lánya lassan eladósorba kerül. Zsuzsa váratlanul hazaérkezik a nevelőintézetből, és azonnal kiderül, hogy szerelmes. Csak még alanyt nem talált az érzelmeihez.

Az anya azonban tudja, hogy ha az elhatározás megszületett, nem kell sokat várni, és a megfelelő férfi is megtaláltatik. Saárossy Kinga (képünkön) Mária szerepébe bújva varázsolja el a közönséget Lajtai Lajos–Békeffi István–Szenes Iván Régi nyár című operettjében december 15-én és december 16-án 19 órától az egri Gárdonyi Géza Színházban.


Eger, 2018. november 13.
Saárossy Kinga (k) Mária szerepében Lajtai Lajos – Békeffi István – Szenes Iván Régi nyár című operettjének próbáján az egri Gárdonyi Géza Színházban 2018. november 12-én. A darabot november 16-án mutatják be Halasi Imre rendezésében.
MTI/Komka Péter

Kapcsolódó Cikkek

 • Nevezz és nyerj a Csarnok Kupán!

  Nevezz és nyerj a Csarnok Kupán!

  A 39 éves múlttal rendelkező Csarnok Kupa a térség egyik kiemelkedő téli teremlabdarúgó tornája, mely az elmúlt években nemzetközi eseménnyé nőtte ki magát.
  Az MLSZ Zala Megyei Igazgatóságának szakmai partnerségével rendezett tornára három kategóriában – Öregfiúk 2. (45+), Öregfiúk 1. (34+), Felnőttek – lehet nevezni.

 • Pár óra alatt elfogytak a jótékony sütik

  Pár óra alatt elfogytak a jótékony sütik

  A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat idén már harmadik alkalommal rendezte meg a Karácsonyi Jótékonysági Vásárt, amit olyannyira nagy érdeklődés fogadott, hogy fél délelőtt alatt elkapkodták a süteményeket.