2020. január 20., hétfő
Fábián, Sebestyén

Egyéb Hódmezővásárhely

Represent Cuba – ez a Habana Social Club!

Ahogy a Dirty Dancing című film egyik betétdalában is elhangzik: Represent, represent Cuba. Bemutatkozott újra a fantasztikus kubai származású Habana Social Club, hiszen Hódmezővásárhelyre látogattak immáron harmadik alkalommal. A Bessenyei Művelődési Központ a latin-amerikai orquesta zenével telt meg, valamint a Tropicana Club szólótáncosai is színpadra léptek.

A kubai művészek európai turnéjuk során Franciaországban léptek a nagyközönség elé, majd Spanyolországban, ezt követte Magyarország. Decemberben Szlovákiában, majd Máltán folytatják turnéjukat. Humberto Pupo Vazquez, a klub menedzsere elmondta, hogy az egyesület anno 60 évvel ezelőtt alakult, ő személy szerint pár esztendeje vette át a csapat menedzsmenti feladatait. Humberto hozzátette: a zenei repertoár kimondottan kubai slágerekből áll, de emellett számos latin-amerikai világsláger akusztikus átdolgozása is felcsendül.

A Habana Social Club csapata

Kapcsolódó Cikkek

 • A Vasember autója megfizethetetlen

  A Vasember autója megfizethetetlen

  A Vasember sztárja hatalmas népszerűségnek örvend a szuperhős film óta. Ennek megfelelően irdatlan összeget keresett a mozival, amiből jutott egy szuper járgányra is.

 • Tényleg ilyen rossz?

  Tényleg ilyen rossz?

  A budapesti szmogriadó tájékoztatási fokozatát hirdette meg a Főpolgármeseri Hivatal a múlt hét végén a szálló por légszennyezettségi szintje miatt.

 • Megtisztelő Győrben játszani!

  A magyar válogatott Lukács Viktória nyártól a Bajnokok Ligája-címvédő Győri Audi ETO KC kézilabdacsapatában folytatja pályafutását.

 • Nem hiteles, ha a baloldali többség vizsgálja a Lackner-féle korrupciós botrányt

  Nem hiteles, ha a baloldali többség vizsgálja a Lackner-féle korrupciós botrányt

  Ha igazak Lackner Csaba hangfelvételeken elhangzott állításai, mindenkinek távoznia kell a közéletből, aki érintett Kispest valaha volt legnagyobb korrupciós botrányában a Fidesz-KDNP szerint. Dódity Gabriella (Fidesz-KDNP) önkormányzati képviselő hangsúlyozta: a kormánypárti képviselők részt vesznek az önkormányzati tényfeltáró bizottság munkájában, de azt aggályosnak tartja, hogy az a baloldali összefogás alkotja a többséget, amelynek tagjaira Lackner Csaba terhelő állításokat fogalmazott meg.