EUR: 325,02 Ft
CHF: 295,05 Ft
2019. július 21., vasárnap
Dániel, Daniella

Sport

Ronaldo örülne, ha Messi az olasz bajnokságba szerződne

Cristiano Ronaldo nem bánná, ha hozzá hasonlóan Lionel Messi is az olasz labdarúgó-bajnokságba szerződne.

A Juventus portugál sztárja – aki nyáron hagyta el a Real Madridot – a Gazzetta dello Sport című lapnak adott hosszabb interjút, melyben többek között az FC Barcelona argentin csillagáról is beszélt.


“Szeretném, ha egyszer átigazolna Olaszországba. Remélem, elfogadja majd ezt a kihívást, persze, ha boldog Spanyolországban, tiszteletben tartom a döntését” – mondta Ronaldo, aki az elmúlt tíz évben Messivel közösen uralta a nemzetközi futballt, s egyaránt öt-öt Aranylabdát nyertek.

Ronaldo ugyanakkor azt is gyorsan megjegyezte, hogy szerinte a Messivel való rivalizálás jobban hiányzik az argentin támadónak, mint neki.

“Játszottam már Angliában, Spanyolországban, Olaszországban és Portugáliában, amíg ő csak Spanyolországban. Talán neki nagyobb szüksége van rám” – mondta a 33 éves támadó, akiért több mint 100 millió eurót fizetett az olasz bajnokság címvédője a madridi klubnak.

Kapcsolódó Cikkek

 • Melbourne 2025-ig a versenynaptárban marad

  Melbourne 2025-ig a versenynaptárban marad

  A Forma-1 kereskedelmi jogait birtokló Liberty Media új szerződést kötött az Ausztrál Nagydíjnak otthont adó Melbourne-nel, így az Albert Parkban lévő versenypálya 2025-ig biztosan a versenynaptárban marad.

 • Siklósi Gergely: Végig magabiztos voltam

  Siklósi Gergely: Végig magabiztos voltam

  Ahogy az egész nap során, úgy a döntőben is önbizalommal telve vívott Siklósi Gergely, aki pénteken aranyérmet nyert a férfi párbajtőrözők egyéni versenyében a budapesti olimpiai kvalifikációs világbajnokságon.

 • Szárnyaltak a zöld sasok

  Szárnyaltak a zöld sasok

  A Ferencváros labdarúgócsapata 3-2-re legyőzte a bolgár Ludogorecet, így kettős győzelemmel jutott be a Bajnokok Ligája selejtezősorozatának második fordulójába.

 • Pótvizsga vár a pólós lányokra

  Pótvizsga vár a pólós lányokra

  Az orosz pólós lányok nemcsak szebbek – ha még lehet ilyesmit állítani politikailag túl korrekt világunkban –, de jobbak is a férfiaknál, nem véletlenül nyertek olimpiai bronzérmet. Így aligha számíthattak békés, sima mérkőzésre Keszthelyi Ritáék a kvangdzsui vb-n a csoportelsőségért vívott harcban.