2019. január 23., szerda
Rajmund, Zelma

Belföld

Saját módszerével szembesítették Hadházyt

Csütörtökön tartott fórumot Hadházy Ákos és Márki-Zay Péter közel száz nézővel a Lurdy Házban. Az eseményen  a Vadhajtások.hu újságírója is jelen volt, aki saját performanszával  szembesítette a bukott LMP-s képviselőt.

A Vadhajtások.hu beszámolója szerint, az LMP-ből sajátságos körülmények között távozó Hadházyt nem várt meglepetés érte. Az ellenzéki képviselők a napokban emlékezetes – gyanúsan Soros-féle technikákat alkalmazó, megrendezett jelenetekkel operáló – kiselőadást mutattak be az MTVA székházánál, amelyből Hadházy is alaposan kivette a részét.


A volt LMP-s képviselőt most saját performanszával szembesítették, a Vadhajtások.hu újságírója ugyanis a csütörtöki fórum közben ugyanazokkal a szavakkal, pontosan ugyanazokkal a mozdulatokkal vetette magát a földre, mint tette azt Hadházy a Kunigunda útján. Az újságíró, miközben a tarkóra tette a kezét (mint ismert, ez is megrendezett jelenet volt az MTVA székházánál), közben meg is kérdezte a meghökkent Hadházyt: „jól csinálom, képviselő úr?”, majd a „ne löködjon!” kiáltásokkal, a megdöbbent, és nem túl barátságos közönség mellett elhaladva hagyta el a fórumot – írja a lap.

A tréfás jelenet a Vadhajtások.hu facebook oldaláról származó videó nyolcadik percétől látható.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Novák: Prioritási listát állítottak az emberek a nemzeti konzultáción

    Novák: Prioritási listát állítottak az emberek a nemzeti konzultáción

    Prioritási listát állítottak az emberek a családok védelméről szóló nemzeti konzultáción, amelynek kérdőívét mintegy 1,4 millióan töltötték ki – közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) család- és ifjúságügyért felelős államtitkára szerdán az M1 aktuális csatornán.

  • Nem figyeli meg az állam a turistákat

    Nem figyeli meg az állam a turistákat

    A Nemzeti Turisztikai Adatszolgáltató Központ (NTAK) semmilyen vendégekkel kapcsolatos személyes adatot nem tárol és kezel majd, kizárólag statisztikai adatok digitális tárolására lesz alkalmas – mondta Guller Zoltán, a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) vezérigazgatója a Magyar Időknek.