EUR: 324,55 Ft
CHF: 299,06 Ft
2019. augusztus 18., vasárnap
Ilona

Belföld

Saját módszerével szembesítették Hadházyt

Csütörtökön tartott fórumot Hadházy Ákos és Márki-Zay Péter közel száz nézővel a Lurdy Házban. Az eseményen  a Vadhajtások.hu újságírója is jelen volt, aki saját performanszával  szembesítette a bukott LMP-s képviselőt.

A Vadhajtások.hu beszámolója szerint, az LMP-ből sajátságos körülmények között távozó Hadházyt nem várt meglepetés érte. Az ellenzéki képviselők a napokban emlékezetes – gyanúsan Soros-féle technikákat alkalmazó, megrendezett jelenetekkel operáló – kiselőadást mutattak be az MTVA székházánál, amelyből Hadházy is alaposan kivette a részét.


A volt LMP-s képviselőt most saját performanszával szembesítették, a Vadhajtások.hu újságírója ugyanis a csütörtöki fórum közben ugyanazokkal a szavakkal, pontosan ugyanazokkal a mozdulatokkal vetette magát a földre, mint tette azt Hadházy a Kunigunda útján. Az újságíró, miközben a tarkóra tette a kezét (mint ismert, ez is megrendezett jelenet volt az MTVA székházánál), közben meg is kérdezte a meghökkent Hadházyt: „jól csinálom, képviselő úr?”, majd a „ne löködjon!” kiáltásokkal, a megdöbbent, és nem túl barátságos közönség mellett elhaladva hagyta el a fórumot – írja a lap.

A tréfás jelenet a Vadhajtások.hu facebook oldaláról származó videó nyolcadik percétől látható.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Növekedési pályára állt a magyar halgazdálkodás

    Növekedési pályára állt a magyar halgazdálkodás

    Növekedésnek indult a 2017-es visszaesést követően tavaly a főtevékenységként halászatot és halgazdálkodást megjelölő vállalkozások száma, ezzel párhuzamosan a szektor összesített nettó árbevétele is közel 18 milliárd forintra emelkedett, egy évvel korábban 16,82 milliárd forintot tett ki – közölte az Opten céginformációs szolgáltató az MTI-hez pénteken eljuttatott elemzésében.

  • Az Országtorta is kóstolható lesz a Magyar Ízek Utcájában

    Az Országtorta is kóstolható lesz a Magyar Ízek Utcájában

    A Magyarország Tortája verseny 2019-es győztesét, a Boldogasszony csipkéjét is meg lehet kóstolni az augusztus 20-ai Szent István-napi ünnepségek kísérőrendezvényén, a Magyar Ízek Utcájában – mondta a Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestületének társelnöke szombaton az M1 aktuális csatornán.