EUR: 330,90 Ft
CHF: 301,09 Ft
2019. október 18., péntek
Lukács

Külföld

Soros fia felügyelte a migránspaktum elfogadását

Soros György Marokkóba küldte a fiát, hogy felügyelje az ENSZ migránspaktumának elfogadását – vélik sokan azok után, hogy Alex, az ifjú trónörökös éppen a csomag megszavazásának napján járt Marrákesben. Véletlen lenne? Aligha.

A liberális sajtó szerint csupán kitaláció, hogy Soros György igyekszik megszervezni az Európába irányuló afrikai népvándorlást, de valamilyen véletlen folytán megint csak az derült ki, hogy Sorosék mindenütt ott vannak, ahol igyekeznek elősegíteni a migrációt. Mint most Marrákesben, amikor az ENSZ-kongresszuson, ahol meglehetősen furcsa, „ha nincs ellenvetés, a javaslat elfogadva” felkiáltással az ENSZ elfogadta a migrációs csomagját, amelyet nem véletlenül csak Soros-paktumnak hívnak.


Guineában Conde elnökkel egyeztetett, majd Marakesbe utazott Soros Alex Fotó: Instagram

 

Ugyanis Soros Alex Instagram-megosztásából kiderült, hogy az ifjú trónörökös – akit édesapja Brüsszelbe is magával szokott vinni, és aki előszeretettel pózol a világ migránspárti vezetőivel – a napokban Afrikában járt, és a szavazás napján éppen Marrákesben kötött ki, miután Giuneában egyeztetett az ország elnökével – szúrta ki a Tűzfalcsoport.

Mint ismert, az ENSZ „asztalán” két bevándorlást segítő javaslat is várakozik. Az imént említett „migrációs” paktum, illetve egy „menekültügyi” csomag, de mindkettőt nyugodtan nevezhetjük Soros-paktumnak. Az sem újdonság, hogy ahol Sorosék feltűnnek, ott mindig előkerül egy migrációt támogató terv vagy javaslat. A mostani marrákesi eset előtt például Brüsszelben járt Soros György, ahol Frans Timmermansszal, az Európai Bizottság alelnökével tárgyalt zárt ajtók mögött. Csodák csodájára hamarosan migránsvízum bevezetéséről szóltak a hírek az uniós fővárosban, és felmerült, hogy a közép-európai országok (így Magyarország) helyett inkább Soros bevándorlást támogató szervezetei kapjanak pénzt az EU-tól.


Az sem meglepő, hogy a Magyarországot elítélő Soros–Sargentini-jelentést nevére vevő Judith Sargentini is üdvözölte a migránspaktum marrákesi elfogadását. A milliárdos brüsszeli embere ugyanakkor bírálta azon országokat, amelyek nem fogadták el a tervezetet, és kijelentette: az Európai Bizottság az összes európai állam nevében tárgyalásokat folytat az afrikai országokkal.

„Az ENSZ és Brüsszel is az illegális migráció legalizálásán dolgozik, a szálak összeérnek” – reagált Szijjártó Péter külügyminiszter.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek