EUR: 323,90 Ft
CHF: 292,33 Ft
2019. június 25., kedd
Vilmos

Egyéb Ózd

Szakmai sportversenyt nyert az Egererdő Zrt.

Esztergomban rendezték meg idén a XXII. Nemzetközi Erdészeti és Faipari Sportnapokat, ahol az Egererdő Zrt. lelkes csapatának sikerült felküzdenie magát a dobogó legfelső fokára.

Fotó: Egererdő
A motoros fűrész nagy segítség a szakmában

A mátrai és bükki erdészek a legtöbb érmet az íjászat különböző ágaiban (tradicionális, csigás és vadászreflex) gyűjtötték be, úgy a férfi, mint a női kategóriában. Lövészetben a vadászati előadó, ifj. Nagy Károly ért el harmadik helyezést. Emellett teniszben, úszásban, dartsban és a kártyajátékok közül ultiban is jeleskedett a csapat. A kevesek által ismert mölkky játékban érmet szerzett Mészáros György erdész. Az egyéni arany-, ezüst- és bronzérmeknek köszönhetően a kollektíva büszkén állhatott fel csapatversenyben a dobogó tetejére.


Ezzel egy időben az Egererdő Zrt. által támogatott három csapat indult a bükkzsérci regionális favágóversenyen. Az Andreas Stihl Kereskedelmi Kft. által szervezett verseny fő célja, hogy felhívja a figyelmet a balesetek megelőzésének fontosságára.

A versenyben volt motorfűrész-szerelés, döntés, kombinált darabolás, gallyazás, hosztolás és hasítás. A Parádfürdői Erdészet és az Óbükk Kft. csapata jutott be a bábolnai döntőbe.

Kapcsolódó Cikkek