EUR: 325,02 Ft
CHF: 295,05 Ft
2019. július 20., szombat
Illés

PR

Szerencse járta át Ákos koncertjét

Ákos az idén töltötte be 50. életévét, aminek alkalmából tavasz óta megállás nélkül koncertezett. A jubileumi évet pedig a hagyományhoz híven a Papp László Budapest Arénában zárta. Immár negyedik alkalommal duplázott: múlt pénteken és szombaton is fellépett az ország legnagyobb koncerttermében, a nagy érdeklődésre pedig a zenész főtámogatója, a Szerencsejáték Zrt. is nagyon büszke.

– Büszkék vagyunk, hogy hazánk nagy múltú, sikeres vállalataként a magyar zenei élet közel 30 éve kiemelkedő alakja mellé állhatunk – mondta dr. Zsiga Marcell, a Szerencsejáték Zrt. marketing- és kommunikációs igazgatója. A vállalat egy kis meglepetéssel is készült a szórakozni vágyóknak, a koncert alatt ugyanis megállás nélkül játszhattak az érdeklődők a Szerencsejáték. Zrt. kitelepített standjainál. Az egyik helyszínen a szerencsekerék megpörgetése után például sorsjegyekkel és a nyereményekkel kapcsolatos kérdésekre lehetett válaszolni, és aki helyesen tippelt, az olyan hasznos ajándékokat vihetett haza, mint a vállalat logójával ellátott esőkabát, üvegnyitó vagy fejpánt.


Egész este pörgött a szerencsekerék (Fotó: Cser Dániel)

A másik helyszínről ajándéktárgyak helyett emlékeket lehetett hazavinni, a Szerencsejáték Zrt. ugyanis fotóboxot is nyitott a koncerten, ahol Ákos rajongói mókás képeket készíthettek.

Jó hangulatú fotók készültek odabent Fotó: Cser Dániel)

A képeket haza is vihették emlékbe (Fotó: Cser Dániel)

A nemzeti lottótársasággal való együttműködés Ákos számára is nagy öröm, hiszen mint többször hangsúlyozta, ő maga is hisz Fortuna erejében.


– Nagy öröm számomra, hogy egy ilyen sikeres cég lát bennem és a dalaimban annyi lehetőséget, hogy mögém állt. Az életemet végigkíséri a szerencse, mert azon ritka emberek közé tartozom, akik tényleg azt csinálhatják, amit szeretnek. A szakmai sikereim mellett pedig a családomért is rendkívül hálás vagyok, hiszen van egy fantasztikus feleségem, aki mindenben támogat, és négy csodálatos gyermekem. Keresztény, katolikus emberként pedig hiszem, hogy az Isten odafentről küldi le nekem folyamatosan a szerencsét. A koncertjeim előtt mindig imádkozom hozzá azért, hogy a fellépés úgy sikerüljön, ahogy szeretném. Én nem a kabalában bízom – nem is szeretem ezt a szót –, sokkal inkább az Úr és az általa közvetített szerencse erejében – nyilatkozta korábban a Lokál Extrának Ákos, aki a hétvégén a tőle megszokott módon egy elképesztően profi show-val kápráztatta el a közönséget.

A hangzás mellett a látvány is zseniális volt (Fotó: Cser Dániel)

Kapcsolódó Cikkek