EUR: 324,55 Ft
CHF: 299,06 Ft
2019. augusztus 18., vasárnap
Ilona

Sport

Szexcsettel bukott le Martial

Az angol The Sun című lap szerint Anthony Martial, a Manchester United szélsője szexcsetelt egy modellel, miközben otthon várta a nyolc hónapos terhes barátnője, Melanie Da Cruz.

A lap szerint a 23 éves francia egy párizsi szórakozóhelyen ismerkedett meg egy Malika Semichi nevű nővel, aki a francia Big Brother című valóságshow egyik szereplője volt. A futballista gyermeke júliusban született meg, de a félrekacsintgatás ezt követően sem maradt abba.


– Az elején csak üzeneteket váltottunk egymással és vicces szelfiket küldtünk. De egy idő után egyre személyesebb dolgokat kérdezett tőlem, azt mondta, hogy nagyon kedvel. Tudtam, hogy van párja, aki épp gyereket vár, és igyekeztem ezt nyomatékosítani benne is – mondta Semichi, hozzátéve, hogy meztelen képeket kért tőle Martial.

– Az egyik üzenetben rá akart beszélni egy édes hármasra, de nemet mondtam, majd folyamatosan azt magyarázta, hogy utazzak Manchesterbe, hogy találkozhassunk. Rettegett attól, hogy a barátnője megtudja. Tudtam, hogy nem helyes, amit csinálunk, és ő is tisztában volt ezzel. Ha a körülmények mások lettek volna, biztos összejövök vele – fogalmazott a nő.

Kapcsolódó Cikkek