EUR: 323,80 Ft
CHF: 292,62 Ft
2019. június 25., kedd
Vilmos

Sport

Szponzorcuccokkal jampizik McGregor

A UFC fenegyereke, Conor McGregor nem veti meg a luxust, legalábbis ez derül ki a közösségi oldalaira feltöltött fotókból. Edzője szerint viszont sok esetben vagyontárgyait a szponzoroktól kapja.

A becslések szerint Conor McGregor vagyona 27,8 milliárd forintra tehető, így nem kétséges, hogy megteheti, hogy Lamborghiniket és Rolls-Royce-okat vezessen, valamint drága öltönyöket hordjon. John Kavanagh, McGregor edzője viszont elárulta, hogy egyáltalán nem költ sok pénzt a tanítványa.


– Tudom, hogy viccesen hangzik, de Conor nem költ el sok pénzt. Sőt, azért fizetnek neki, hogy felvegye azokat a luxusruhákat, és hogy megjelenjen a drága kocsikban. Nem szereti az éttermeket, a bejárónője készíti neki az ételeket. Egy viszonylag szerény házban él, ráadásul nem is szerencsejátékozik – mondta Kavanagh.

További cikkek:

 

Kapcsolódó Cikkek

 • Bronzérmet szerzett Ungvári Attila

  Bronzérmet szerzett Ungvári Attila

  Mindhárom szurkolói zóna nagy népszerűségnek örvend a minszki Európa Játékokon, az első hétvégén a Sportpalotánál, a Csizsovka Arénánál és a Minszk Arénánál lévő fesztiválterületet is megtöltötte a közönség.

 • Löw nem beszélhet Neymarról

  Löw nem beszélhet Neymarról

  Komoly átalakulások előtt áll a Paris Saint-Germain kerete a nyári időszakban. A párizsi csapatból már többen távoztak a szezon végén, de a legnagyobb kérdés, hogy a brazil támadó, Neymar hol folytatja pályafutását.

 • Kenderesi csak a világbajnokságig fogja vissza magát

  Kenderesi csak a világbajnokságig fogja vissza magát

  Kenderesi Tamás szinte „kiéhezve” utazik el a július 12-én rajtoló dél-koreai úszó világbajnokságra. Az olimpiai bronzérmes versenyző szinte edzésből próbálja a lehető legjobbat kihozni magából a vb-n.