2019. június 20., csütörtök
Rafael

Extra

Sztárbabák első szentestéje

2018-ban is számos hazai és külföldi híresség adott életet gyermekének. A sztáranyukák és -apukák hetek óta izgatottan készülnek első közös karácsonyukra gyermekeikkel. A cuki babák pedig biztosan megédesítik és felejthetetlenné teszik szüleik számára a szeretet ünnepét. 

Kulcsár Edina,Csuti

Kulcsár Edina és Csuti az ünnepek közeledtével sem feledkezik meg azokról a gyermekekről, akiknek nélkülözniük kell. A jótékonysági eseményre pedig három hónapos kisfiukat, Medoxot is magukkal vitték, hogy a pici is minél előbb megtanulja, milyen fontos segíteni a rászorulókon.


fotó: Instagram

Cooky és kedvese, Debóra már hetek óta ünnepi lázban ég. Szeretnék, ha ez a karácsony felejthetetlen lenne a kis Kevinnek, akivel már közösen a fenyőfát is feldíszítették.

Profimedia, Xposurephotos

Khloé Kardashian igyekszik maga mögött hagyni az elmúlt hónapok botrányait, amiket kislánya édesapja, Travis okozott neki. A sztáranyuka éppen ezért nagyon készül a karácsonyra, és szeretne boldog, nyugodt és felejthetetlen pillanatokat szerezni a nyolc hónapos True-nak.

fotó: instagram

Eva Longoria mindent féléves kisfiával együtt csinál, így nem meglepő, hogy a karácsonyi menüt is a kis Santiagóal közösen készítik.

Kapcsolódó Cikkek