EUR: 318,16 Ft
CHF: 280,14 Ft
2019. február 18., hétfő
Bernadett

Extra

Sztárok körében esküszik Katie Holmes

A „legtitkosabb” információk szerint Tom Cruise exe, Katie Holmes és szerelme, Jamie Foxx napokon belül egybekelnek. Az esküvő Párizsban lesz, és igazi celebpartit rittyentenek a nagy napon. A vendéglistán többek között Beyoncé, Jennifer Lopez és Heidi Klum is szerepel.

A koszorúslány természetesen Katie kislánya, Suri lesz, egyes pletykák szerint pedig a szertartást a csillagos ég alatt szeretnék megtartani, egy éjszakai tűzijáték kíséretében. A pár azért dönthetett az óriási csinnadratta mellett, mert miután Katie elvált Tomtól, a házassági szerződése szerint öt évig nem randizhatott, így Jamie-vel titokban tartották kapcsolatukat. Tavaly szeptemberben vállalhatták fel összetartozásukat.

Profimedia, Mega Agency

 

Kapcsolódó Cikkek

  • Nanushka lábai előtt hever New York

    Nanushka lábai előtt hever New York

    Tarolt a New York-i Fashion Weeken Sándor Szandra azaz Nanushka. A Ripost beszámolója szerint a magyar tervező olyan bemutatót tartott, amit a nemzetközi divatlapok szakírói is csak szájtátva lestek.

  • Kevin viheti a gyűrűt Cookyék esküvőjén

    Kevin viheti a gyűrűt Cookyék esküvőjén

    Két és fél év után eljegyezte 27 évvel fiatalabb kedvesét Cooky, kisfiuk Kevin is segített az apukájának. A rádiós 22 éves menyasszonya, Debi örömmel mesélt a Lokálnak a Valentin-napi lánykérésről, a jövő nyári esküvőről, és arról, hogy hogyan viseli második terhességét.