2018. december 17., hétfő
Lázár, Olimpia

Extra

Sztárok körében esküszik Katie Holmes

A „legtitkosabb” információk szerint Tom Cruise exe, Katie Holmes és szerelme, Jamie Foxx napokon belül egybekelnek. Az esküvő Párizsban lesz, és igazi celebpartit rittyentenek a nagy napon. A vendéglistán többek között Beyoncé, Jennifer Lopez és Heidi Klum is szerepel.

A koszorúslány természetesen Katie kislánya, Suri lesz, egyes pletykák szerint pedig a szertartást a csillagos ég alatt szeretnék megtartani, egy éjszakai tűzijáték kíséretében. A pár azért dönthetett az óriási csinnadratta mellett, mert miután Katie elvált Tomtól, a házassági szerződése szerint öt évig nem randizhatott, így Jamie-vel titokban tartották kapcsolatukat. Tavaly szeptemberben vállalhatták fel összetartozásukat.

Profimedia, Mega Agency

 

Kapcsolódó Cikkek

 • Barátai segítették Cseke Katinkát a fogyásban

  Barátai segítették Cseke Katinkát a fogyásban

  Cseke Katinka fogyásának híre nők ezreinek adott erőt és reményt az elmúlt időszakban. A színésznő bókok százait seperte be, és eldöntötte, szeretne segíteni minél több fogyni vágyó sorstársának, hiszen ő már tudja, egyedül nem megy!

 • Baronits Gábort édesapja szelleme segíti át a nehézségeken

  Baronits Gábort édesapja szelleme segíti át a nehézségeken

  Baronits Gábor úgy érzi, egy csapásra felnőtt, mikor kisfiúként elveszítette édesapját. A TV2 Csak show és más semmi című műsorának ezüstérmese a mai napig nem tudta elengedni édesapját, mint mondja, élete nehéz helyzeteiben sokszor érzi, mellette van.

 • Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Jövőre ismét koncertet ad Magyarországon Tom Jones. A világhírű walesi énekes 2019. június 22-én a Papp László Budapest Sportarénában lép fel és adja elő legnépszerűbb dalait – közölte a szervező Live Nation pénteken az MTI-vel.