2019. június 18., kedd
Arnold, Levente

Egyéb Tatabánya

Szulák Andreával hangolódtak az ünnepre

Telt ház előtt énekelt Szulák Andrea a felsőgallai adventi koncerten, amelynek idén ő volt a vendége. Az énekes-színésznő kedvenc slágereit hozta el a 2017-ben megjelent albumáról, de természetesen karácsonyi dalokat is előadott. A Szűz Mária Szent Neve Templomban állóhely sem maradt. A szervezők szerint már a jegyárusítás másnapján elfogytak a belépők.

A felsőgallai közönség nagy szeretettel fogadta Szulák Andreát

Felsőgallán hagyománnyá vált az adventi hangverseny. Minden évben híres előadóművészt hív meg a Szűz Mária Szent Neve Templomba a Felsőgallai Baráti Kör a Vértes Agorája támogatásával. Idén Szulák Andreát kérték fel, hogy varázsoljon karácsonyváró hangulatot.


Szulák Andrea tavaly egy albumba gyűjtötte a kedvenceit, és most ezeket hozta el Tatabányára. Zongorakísérettel énekelte a templomban Demjén Ferenc vagy Máté Péter régi slágereit és saját korábbi dalait. Természetesen nem maradhattak el a karácsonyi dallamok sem. Azt mondja, minden fellépése más, változatosak a koncertjei.

Mint kiderült, az adventet útközben éli meg az énekesnő családja. Szulák Andrea ugyanis koncertről koncertre járja az országot az év végéig, és sok esetben a kislányát is magával viszi.

Kapcsolódó Cikkek