EUR: 328,11 Ft
CHF: 297,55 Ft
2019. október 24., csütörtök
Salamon

Extra

Testkezelésen vett részt Tomán Szabina

Mint arról korábban mi is beszámoltunk, Tomán Szabina kemény diétába kezdett, ugyanis még mindig nem sikerült megszabadulnia a szülés utáni plusz kilóktól. Küzdelmét mi magunk is végigkövethetjük a nemrég indított vlogsorozatában, aminek legújabb részéből az is kiderül, hogy az egészséges táplálkozás és a mozgás mellett milyen más módszerekkel tudunk látványos változást elérni.

(Fotó: Youtube)

A modell januárban adott életet második gyermekének, Szofinak, a pici pedig a felhőtlen boldogság mellett néhány plusz kilót is hozott az életébe. Mint ahogy az az első vlogok egyikéből kiderült, Szabina 75,4 kilót nyomott, ami arra sarkalta, hogy komoly diéta kezdjen. Célul mínusz 13 kilót tűzött ki, és rögtön bele is vágott a Toman Diet első szakaszába. 2 hét alatt 3,2 kilótól sikerült megszabadulnia, ami nagyon szép teljesítménynek számít, pláne úgy, hogy a kétgyermekes anyuka a méreckedés előtt bevallotta, hogy a londoni kiruccanása alatt megszegte a fogyókúrát az egyik kedvenc ételével, a pekingi kacsával. A pillanatnyi elgyengülés ellenére Szabina eltökélten folytatta a diéta második szakaszával, ahol már olyan finomságokat is lehet fogyasztani, mint a joghurt vagy a gyümölcs. Ráadásul a harmadik héttől már mozogni is lehet, sőt, ajánlott is. Éppen ezért Szabina elment egy infraszaunás edzésre, ahol nejlonzacskóba tekerve edzett 30 percet, miközben a kedvenc sorozatát nézte. Ez a fajta mozgás azért nagyon hatékony, mert egyszerre fogyaszt és méregtelenít. Az edzés után nem sokkal azonban kiderült, hogy a modellnek egy céges fotózáson is részt kell vennie, ami miatt kénytelen volt még gyorsabb tempóra kapcsolni.


–Eljöttem egy testkezelésre, ez nem életszerű helyzet, ugyanis nem szoktam ilyenre járni, de fotózásunk lesz és arra próbálok úgy felkészülni, hogy a tökéletes formámat tudjam hozni. A testkezelés sokat segít a méregtelenítésben, centikben látható a javulás, és nagyon remélem, hogy jó vékonynak fogok tűnni a fotózáson – mondta a videóban Szabina, aki a kezelés közben a pihenésre is megpróbált egy kis időt szakítani, mert mint meséli, hol a gyerekek, hol a kutya, hol pedig a háztartás után rohan. A kezelés minden esetre nagyon hatásosnak bizonyult, hiszen néhány perc alatt 89 centiről 84 centire csökkent a derékbősége. Szabina még így sem érte el a kitűzött célt, de jó úton van. Hogy milyen akadályok állnak még előtte, az kiderül a vlogsorozat következő részéből, amit a modell saját Facebook-oldalán is rendszeresen megoszt.

Kapcsolódó Cikkek