EUR: 319,72 Ft
CHF: 280,32 Ft
2019. április 20., szombat
Tivadar

Egyéb Eger

Több mint tíz éve sikeresek

A Hatvani Portrék rendezvénysorozat legutóbbi vendége az a testvérpár volt, akik 2017-ben elnyerték az Év vállalkozása díjat. A Centervill Építőipari Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. Alapítói a sikereikhez vezető útról és a mindennapjaikról beszéltek.

A Hatvani Portrék programsorozat legutóbbi vendégei Nagy Norbert és Nagy Zsolt voltak, akik a semmiből építettek egy elismert és sikeres vállalkozást. A Centervill Kft. 1997. július 15-én kezdte meg épületek villamosításával kapcsolatos tevékenységét Hatvanban. A beszélgetésen elmondták, hogy nehezen indult a vállalkozás, sok akadályba ütköztek, például volt olyan megrendelő, aki ki sem fizette őket. Ám ezeken átlendültek, amiben nagy szerepe volt a családnak is, akik mindvégig támogatták munkájukat. A több éve együtt dolgozó testvérpár között a munkamegosztás jól működik.


– Az évek múlásával, már mint munkatársak is összeszoktunk, így szerencsére gördülékenyen megy a feladatok megosztása – mondta Nagy Norbert, a cég egyik alapítója. A Centervill Kft. több munkát is végzett a településen, például a hatvani dísztó kivilágítása is az ő projektjük volt. A kitartásuknak és a sok munkának köszönhetően a cég 2017-ben elnyerte az Év vállalkozása díjat.

Kapcsolódó Cikkek