EUR: 323,93 Ft
CHF: 289,90 Ft
2019. június 19., szerda
Gyárfás

Extra

Tóth Andi és Szabó Ádám összeboronálják a családot Karácsonyra

Tóth Andi és Szabó Ádám kereken tíz hónapja alkotnak egy párt. Noha a két szerelmes még nem él együtt, az ünnepeket mindenképp egy fedél alatt szeretnék tölteni, így úgy döntöttek, hogy szentestére az egész családot összehozzák. Míg a lányok a konyhában sürgölődnek, addig a fiúk a fát díszítik majd.

Fotó: Palácsik Lilla

–Olyan vagyok mint egy kisgyerek, már nyár óta a karácsonyt várom. Mindent előre elterveztem, háromméteres fánk lesz, hetekkel ezelőtt megvettük rá a díszeket. Olyan jó, hogy végre a szerelmemmel tölthetem a kedvenc ünnepem, szerintem nem is lehetne ennél jobb a kedvem – kezdte a Lokál Extrának a nagyváradi születésű Tóth Andi, aki életében először karácsonyozik Budapesten. A korábbi években ugyanis mindig hazautazott a családjához, idén azonban másképp lesz, a rokonok látogatnak majd ide.


–A bátyám külföldön él, és sajnos nem tud hazajönni az ünnepekre, így nem sok értelmét láttam, hogy hazamenjek Nagyváradra. Család nélkül ugyanakkor nincs karácsony, így végül Ádám albérletébe csődítjük össze az egész rokonságot. Mindenki ismer már mindenkit, de most mégiscsak huzamosabb időt fogunk együtt tölteni, így izgalom akad majd bőven, de bízunk benne, hogy kellemesen telik majd az ünnep. Kislányként is imádtam a konyhában sertepertélni, ez idén sem lesz másképp, a fiúkra meg majd maximum a fadíszítést bízzuk, talán az még menni fog nekik – tette hozzá viccesen Andi, amihez a Yesyes zenekar frontemberének, Ádámnak is volt egy-két szava.

– Nekem tényleg az a legfontosabb, hogy legyen elég kaja, akkor nagy baj már nem lehet – kezdte nevetve. –Na jó, férfiasan bevallom, hogy ez a díszítgetés sem olyan rossz dolog, sőt! Andi miatt én is totál bepörögtem, szerintem utoljára kisgyerekként vártam ennyire az ünnepeket. Már tűkön ülök, hogy odaadjam neki az ajándékát, remélem, hogy nem találja meg előre – célzott az énekes arra, hogy szerelme gyerekként egészen véletlenül mindig rábukkant a karácsonyi meglepetésekre.


– Esküszöm, hogy nem direkt volt! Én hinni akartam a Jézuskában, de valahogy éjszaka a sötétben mindig pont belebotlottam az ajándékokba. Nem tehetek róla, és nem is akartam a szüleim örömét elrontani, így mindig igyekeztem meglepődést színlelni, több-kevesebb sikerrel – tette hozzá kuncogva Andi.

Kapcsolódó Cikkek

  • Új énekesnővel folytatja A Dal 2019 felfedezettje

    Új énekesnővel folytatja A Dal 2019 felfedezettje

    Új énekesnővel folytatja tovább az Acoustic Planet, Nagy Brigitta, azaz NÁGI veszi át Zsombok Réka helyét a zenekarban. Az új tag nem teljesen ismeretlen a közönség számára, hiszen a YouTube-on rengetegen követik, és feldolgozásvideói nyolcmillió megtekintés felett járnak.

  • Szarvas Andi: Várom, hogy rám találjon a nagy ő

    Szarvas Andi: Várom, hogy rám találjon a nagy ő

    Szarvas Andi, a tavaly Miss World Hungary győztese élete gyökeresen megváltozott az elmúlt egy évben. A vidéki lánynak egyre több felkérése van, ezért szeretne felköltözni a fővárosba, munkát keresni és esetlegesen megtalálni az igazit.