2020. január 23., csütörtök
Rajmund, Zelma

Egyéb XIX.kerület

Új panorámaröntgen Kispesten

Újabb fontos eszközzel bővült a Kispesti Egészségügyi Intézet eszközparkja, már a kispestiek és a kerületen kívülről érkezők is igénybe vehetik az intézmény legújabb képalkotó szolgáltatását, a fogászati panorámaröntgent.

A hagyományos röntgengéphez képest ez az új eszköz a teljes fogsor állapotát képes megmutatni, ami nemcsak a szájsebészesti beavatkozásoknál, a fogszabályozásnál fontos, hanem nélkülözhetetlen és elengedhetetlen az alapellátásban, az úgynevezett góckutatásban − tájékoztatott az önkormányzat.

Kapcsolódó Cikkek

 • Keresd a fényt!

  Keresd a fényt! címmel nyílt kiállítás Hager Ritta Kossuth-díjas textilművész, a Nemzet Művésze alkotásaiból.

 • Más nevet kaphat a Bessenyei-díj

  Más nevet kaphat a Bessenyei-díj

  Hódmezővásárhely – Dratsay Ákos fuvolaművész-zenetanár és Berei Erzsébet zongora-művésztanár kapta megosztva idén a hódmezővásárhelyi önkormányzat alapította Bessenyei Ferenc Művészeti Díjat.

 • Privát fürdőzés: Janiczak nem keveredik az ózdi polgárokkal

  Privát fürdőzés: Janiczak nem keveredik az ózdi polgárokkal

  A Fidesz meg fogja vizsgálni, hogy Janiczak Dávidnak, a Jobbik ózdi polgármesterének a “privát szórakozásai” mennyi pénzébe kerülnek a helyieknek – közölte Zsigmond Barna Pál, a kormánypárt országgyűlési képviselője budapesti sajtótájékoztatón.

 • Jól debütált a kanadai!

  Jól debütált a kanadai!

  Új vezetőedzővel feszültek neki a Brassó csapatának a Dunaújvárosi Acélbikák, és úgy tűnik, bevált a váltás: 7-5-re nyertek a hazaiak.