2019. július 20., szombat
Illés

Belföld

Újabb támadás a szegedi Fidesz-iroda ellen

A csütörtöki napon féltéglával megrongált Fidesz-irodát most fehér festékkel öntötték le. A Fidesz Botka Lászlót kéri, hogy vonja vissza éjjeli bandáit Szeged utcáiról.

Ez immár rövid idő alatt a harmadik fizikai atrocitás, ami a pártot éri a városban. Először szarral összekent nemzeti konzultációs papírt ragasztottak fel a szegedi Fidesz iroda bejáratára még november végén, majd jött a féltéglás akció, illetve most ez a festékes – írja a Szegedma.hu.


A lap beszámolója szerint egyre inkább úgy tűnik, a szegedi jobboldal erősödésével arányosan nő azok száma is, akik nem nézik ezt jó szemmel és attól tartanak, véget érhet a Botka-korszak Szegeden.

Információjuk szerint ugyanis a párt helyi mérései egyre jobban festenek (számukra), a városvezetést eléggé amortizálják a nyilvánosságra került büntetőügyek, amiben Botka László közvetlen munkatársai is érintettek; és a szegedi “villantós, jóléti” akciók sem sültek el jól: tragikomikus akciók kísérik ugyanis a kormányzati, és/vagy uniós pénzből készülő út-, buszmegálló és terület fejlesztéseket a városban, amelyek rendre elcsúsznak, ráadásul a komolyabb munkahely teremtő beruházások is elkerülik a várost, ami egyre inkább lemarad a hazai nagyvárosok sorában.


A szegedi Fidesz közleményben reagált az incidensre:

„Vonja vissza Botka László az éjjeli banditáit

Azt követően, hogy szerda éjjel betörték a szegedi Fidesz-irodát, csütörtök éjszaka valakik festékkel összemázolták az iroda újraüvegezett ablakát.

Egyre erősebb Szegeden a politikai gyűlölethullám. Három héten belül harmadszor éri erőszakos és durva támadás a Fidesz helyi irodáját. Ez minden bizonnyal azért van, mert a szocialisták érzik: veszélyben van Botka László uralma a városban: a büntetőügybe keveredett szocialisták hamarosan távoznak a közéletből.

Míg a szegedi szocialisták elvtársai Budapest utcáin rombolnak és tombolnak féktelen dühükben, addig itt a városban arctalanul, az éj leple alatt rondítják össze a Fidesz helyi irodáját a belvárosban.

Szeretnénk tudatni, hogy nem hátrálunk meg, nem engedünk a megfélemlítésnek, és továbbra is minden erőnkkel készülünk arra, hogy Szegedet egy jobb várossá tegyük, ahol minden szegedi számára lehetőség van a tisztes gyarapodásra és nyugodt életre. Szegedet vissza fogjuk vezetni a legerősebb magyar városok közé, meg fogjuk állítani a város tényszerűen igazolható lecsúszását.

Felszólítjuk Botka László szocialista polgármestert, hogy vonja vissza, rendelje haza a baloldal banditáit és vandáljait a szegedi utcákról; és ne próbálja megakadályozni a szegedieket abban, hogy egy jobb és sikeresebb városban élhessenek.”

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek