2019. december 15., vasárnap
Valér

Egyéb Ózd

Újra Spartan Kupa!

December 22-én, szombaton a hagyományokhoz hűen megtartják a Marosi István Sportcsarnokban a Spartan Kupát, a Pitbull Team Ózd rendezésében. A programban szerepel nemzetközi címmérkőzés lebonyolítása is, amit a Hell támogat.

A 18 órai kapunyitás után 11 mérkőzésre kerül sor küzdősportok különböző szakágaiban. A K1 kategória 79,4 kg-os súlycsoportjában rendezik meg az AFSO interkontinentális címmeccset, ahol Koncz Attila ellenfele a lengyel Patryk Kimula lesz. Ringbe száll két magyar bajnok, Herczeg Virág és Mester Soma, valamint Horváth Milán magyar bajnoki második helyezett. A hazaiak közül látható lesz Besztercei Móric és Rajmund, Polónyi Balázs, Berki Renátó, Lázár József, Kálló Brigitta, Kovács Ariel, Tóth Zoltán és Varga Szilvia.

Fotó: Lokál
 Adok-kapokban nem lesz hiány

Kapcsolódó Cikkek

  • Vadvilág a Kárpát utcában

    Vadvilág a Kárpát utcában

    Igazán látványos kiállítás nyílt a RaM Művelődési Központban. Vadvilág Magyar Természetfotósok Egyesületének tárlatán a Magyarországon élő állatokat, virágokat, a természet apró csodáit, magyarországi vad tájakat tár a néző felé.

  • Kiszabadult a Mikulás!

    Több mint 260 cserkész érkezett az ország több pontjáról a Templom úti templomkertben megrendezett Szolnoki Mikulás Csatára. A csapatok kötélhúzáson, számháborún és kő-papír-ollón is összemérhették tudásukat, a fő program azonban a fogságba esett Mikulás kiszabadítása volt, akit gonosz földönkívüli lények ejtettek rabul.