EUR: 323,45 Ft
CHF: 290,71 Ft
2019. június 27., csütörtök
László

Belföld

Ukrajnai példára tomboltak Soros emberei – Fotók!

Mint arról már beszámoltunk csütörtök este újra kivonult a pár száz főből álló, erőszakos szélsőbaloldali csoport Budapest utcáira a Soros-hálózat vezetésével. Szétzúzott rendőrautók, szétvert arcú rendőrök kíséretében próbálják az ukrajnai zűrzavart Magyarországra szabadítani.

A kiképzett aktivisták szándéka egyértelmű, Ukrajnához hasonló káoszba akarják dönteni az országot, hogy kiszolgálhassák Soros György érdekeit – írja a Ripost. Mindezt a megerősíti az a lapnak küldött fotósorozat, amin többek között egy vérző arcú rendőr is látható, akire kövekkel támadtak. Volt, aki burkába és gázálarcba öltözve, erőszakos módon szervezték és buzdították az agresszív tüntetőket. Nem kérdés, hogy Soros agresszív aktivistáinak a célja nem más, mint hogy ukrajnai viszonyokat teremtsenek Budapesten füstgránátokkal felszerelve, rohamokat indítva a munkájukat végző rendőrök ellen.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Óriási az érdeklődés a családtámogatások iránt

  Óriási az érdeklődés a családtámogatások iránt

  Hatalmas érdeklődés mutatkozik a nagycsaládosok körében a július elsejével életbe lépő családtámogatási elemek iránt – derült Kardosné Gyurkó Katalin a Nagycsaládosok Országos Egyesületének elnökének, a Magyar Hírlapnak adott interjújából.

 • 2200 milliárd jut a családoknak jövőre

  2200 milliárd jut a családoknak jövőre

  Az Országgyűlés szerdán kezdte meg a jövő évi költségvetés általános vitáját, a képviselők egymás után három napon tárgyalnak a kormány javaslatáról.

 • Egymást ölik az ellenzékiek

  Egymást ölik az ellenzékiek

  Az ellenzék továbbra sem vehető komolyan: választási csalás egymás lekutyázása, lopás övezi az ellenzéki előválasztást. Ezek közül a politikusok közel kellene kikerülnie Tarlós István jelenlegi főpolgármester ellenfelének.

 • 500 ezer gyűlt össze a beteg gyerekeknek

  500 ezer gyűlt össze a beteg gyerekeknek

  Több, mint 500 ezer forint gyűjtöttek össze a leukémiában elhunyt újságíró, Blahó Dávid emlékére rendezett jótékonysági koncerten és labdarúgó-emléktornán.