2019. június 17., hétfő
Laura, Alida

Egyéb Hódmezővásárhely

Ünnep a családban és a rajzlapokon

A Németh László Gimnázium aulájában nemrég kihirdették a Tiszta Szívvel Egyesületért Közhasznú Alapítvány tizedik, jubileumi rajzversenyének eredményeit. A megmérettetésre több mint száz pályamű érkezett, amelyek közül a zsűri öt kategóriában díjazta a részvevőket.

Immár egy évtizedes hagyomány, hogy a Tiszta Szívvel Egyesületért Közhasznú Alapítvány az ünnepek közeledtével az általános iskolások számára meghirdeti rajzpályázatát. Ennek témája minden évben a karácsonyi ünnepkörhöz kapcsolódik, azonban mindig van valami aktualitása is.


Több mint 100 mű érkezett be a Tiszta Szívvel Egyesület pályázatára

– Mi az egyesületben olyan édesanyák vagyunk, akiknek a gyermekek mosolya adja az igazi örömet. Nagyon örülünk neki, ha a saját csemetéinken kívül másnak az arcán is láthatunk mosolyt. Mivel a családok éve van, ezért idén a pályázatunk címe Ünnep a családban lett – mondta el dr. Havasi Katalin, az egyesület elnöke.

Dr. Havasi Katalin, az egyesület elnöke

Több mint 100 pályamunka érkezett be, így nem volt egyszerű dolga a zsűrinek. A bírálók értékelték az önálló munkát, és figyelembe vették azt, hogy a gyerekek mennyi segítséget kaptak a rajzok, festmények elkészítéséhez. A zsűri öt korcsoportban díjazta a munkákat.

Kapcsolódó Cikkek