EUR: 323,43 Ft
CHF: 290,88 Ft
2019. június 27., csütörtök
László

Egyéb Érd

Ünnep előtti küzdelmek a szőnyegen

Advent első hétvégéjén birkózásban a csapatbajnokságoké volt a főszerep. Nyársapáton a közép-magyarországi szabadfogású csapatbajnokságon csaptak össze a diák- és serdülőkorú birkózók.

A Nyársapáton szerepelt érdi sportolók

Az érdi diákegyüttes a Ceglédtől elszenvedett szoros vereség után mindenkit legyőzve szerezte meg a harmadik helyet, amely egyben a miskolci országos döntőn való részvétel jogát is jelentette. A Spartacus serdülői betegségek miatt eleve kevés emberrel indultak, és ezt tovább rontotta egy fő kiesése verseny közben, de így is negyedik helyen végeztek.


A felnőtt női és az utánpótlás-versenyzők Dunaharasztiban versenyeztek
Fotók: erdispartacus.hu

Ezt követően Dunaharasztiban rendezték meg a 2018. évi utánpótlás szabadfogású, valamint felnőtt női birkózó csapatbajnokságot. Az érdi női csapat a nagy múltú Vasas és a Csepel mögött, a 3. helyért birkózva, 3-3-as eredményt ért el, ám a tusarányok alapján kikapott a Kecskemét csapatától, így a negyedik helyen végzett.

Az utánpótlásgárda a kiemelt ESMTK csapatával tisztes helytállással kezdett, majd a Cegléden túljutva jött Dorog, és végül Tatabánya. Súlyos emberhiánnyal küzdve, de a jelenlevők kitartásának köszönhetően végül is az országos döntőn résztvevő 13 csapatból az előkelő hatodik helyet szerezték meg.

Mind a négy társaság a körülményekhez képest jól szerepelt, kitűnően küzdött.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek