2019. december 16., hétfő
Etelka, Aletta

Egyéb Veszprém

Ünnepi fénybe öltözött a belváros

Az adventi vásár kezdetekor a város karácsonyfájának fényeit dr. Temesvári Balázs, a VKSZ Zrt. vezérigazgatója, Ovádi Péter országgyűlési képviselő és Nagy Károly apát kanonok együtt kapcsolta fel.

A vásár központi eleme a város karácsonyfája (fotó: Domján Attila)

A vásár területén minden hétfőn, szerdán és pénteken Mesekuckó várja a legkisebbeket, szombatonként a helyi közösségek, iskolák betlehemes csoportjai emelik a hangulatot, vasárnaponként pedig a Veszprémi Petőfi Színház társulatának tagjai készülnek egy-egy lelket melegítő dalcsomaggal.

A portéka mellett programokat is kínál a vásár (fotó: Domján Attila)

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Vadvilág a Kárpát utcában

    Vadvilág a Kárpát utcában

    Igazán látványos kiállítás nyílt a RaM Művelődési Központban. Vadvilág Magyar Természetfotósok Egyesületének tárlatán a Magyarországon élő állatokat, virágokat, a természet apró csodáit, magyarországi vad tájakat tár a néző felé.

  • Kiszabadult a Mikulás!

    Több mint 260 cserkész érkezett az ország több pontjáról a Templom úti templomkertben megrendezett Szolnoki Mikulás Csatára. A csapatok kötélhúzáson, számháborún és kő-papír-ollón is összemérhették tudásukat, a fő program azonban a fogságba esett Mikulás kiszabadítása volt, akit gonosz földönkívüli lények ejtettek rabul.