EUR: 327,82 Ft
CHF: 300,66 Ft
2019. augusztus 22., csütörtök
Menyhért, Mirjam

Egyéb Kecskemét

Ünnepi hangulatot varázsoltak a gyerekek

Kecskeméti általános iskolások énekhangja töltötte be nemrég a nagytemplomot. A hangverseny hagyományosnak mondható, hiszen már több mint egy évtizedes múltra tekint vissza.

Az eseményen ünnepi beszédet mondott Mák Kornél alpolgármester, aki kiemelte: büszke arra, hogy a diákok ily módon is bemutathatják tehetségüket, a kiváló előadások mellett ugyanis évről évre igazi karácsonyi hangulatot varázsolnak a nagytemplomba, majd megköszönte a családoknak és a tanároknak, hogy lehetővé tették a felkészülést.

Mák Kornél alpolgármester

A templom zsúfolásig megtelt érdeklődőkkel: a szülők és a pedagógusok büszkén hallgatták az előadásokat. A hangverseny idén a 650 éves város, illetve a 130 éves Kodály Zoltán Vegyeskar előtt is tisztelgett, amely szintén fellépett az eseményen.

Zsúfolásig megtelt a templom érdeklődőkkel

Kapcsolódó Cikkek

 • Újraéled a legendás cukrászda

  Újraéled a legendás cukrászda

  Hamarosan ismét élettel telik meg a tatabányaiak egykori kedvenc helye. Az régi Gála cukrászdához számtalan élmény köti a városban élőket, hiszen több mint négy évtizeden át kóstolhatták itt kedvenc süteményeiket.

 • Nagyüzem a Haladásnál

  Nagyüzem a Haladásnál

  Négy szakosztály felnőtt-, illetve utánpótlás-játékosai gyakorolnak a Rohonci úti sportkomplexum szó szerint XXI.

 • Aszfaltot kapott a Hunyadi utca

  Aszfaltot kapott a Hunyadi utca

  A Hunyadi utca mellett nemrég a Szapáry, a Bihari, a Keselyű, a Bikszádi, a Könyves Kálmán és a Szénégető utca is szilárd burkolatot kapott.