EUR: 323,42 Ft
CHF: 291,72 Ft
2019. június 26., szerda
János, Pál

Egyéb Eger

Üzletasszonyokat és szurkolókat is díjaztak

A hagyományokhoz híven idén is advent második hétvégéjén adták át a legmagasabb szintű közép-európai állatvédelmi elismerést, a Szent Gertrúd-díjat, amelynek alapítója a heves megyei Kápolnán működő Macskaárvaház Alapítvány. A budapesti átadón idén is voltak Egerhez és Heves megyéhez köthető díjazottak, az elismeréseket pedig hagyományosan a világhírű magyar állatvédő-autóversenyző, szimulátor-világbajnok, kétszeres Európa- és hatszoros magyar bajnok Kiss Norbert adta át.

Tavaly Horváth László, Gyöngyös és térsége országgyűlési képviselője, dr. Berecz Kálmán, Kápolna polgármestere, Kovács Attila egri üzletember, a Top Auto Service tulajdonosa, illetve a Régi Járművek Egri Egyesületének képviseletében Györe Tamás egri veteránszakértő-üzletember, idén pedig Mészáros Beatrix, a Mátrai Erőmű Zrt. felügyelőbizottság elnöke, Balázs Nóra, a Pély Tiszatáj Agrár Zrt. vezetője, a gyöngyösi MaxiRádió stábja, Horváth Richárd, Hatvan polgármestere, valamint Kapin Richárd, a Hatvanhoz, Gyöngyöshöz és Egerhez is kötődő Szurkolók az Állatkínzás Ellen mozgalom alapítója kapta az elismerést régiónkból.
– Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy Eger és térsége tele van olyan nagyszerű emberekkel, kezdeményezésekkel, amelyek méltók az állatvédelmi elismerésre – mondta a Lokál Extrának Kiss Norbert, aki maga is számos baráti kapcsolat révén kötődik Hatvanhoz, Gyöngyöshöz, Egerhez és persze az általa megálmodott kápolnai Macskaárvaházhoz.

A Szent Gertrúd állatvédelmi díj díjjazottjai

Kapcsolódó Cikkek