EUR: 323,45 Ft
CHF: 290,71 Ft
2019. június 27., csütörtök
László

Extra

Váczi Gergő: Felnőtt fejjel értettem meg a karácsony fontosságát

Váczi Gergő gyerekkorában a legtöbb karácsonyt külföldön töltötte, ezért nem igazán voltak náluk hagyományok. Felesége azonban megmutatta neki milyen is egy igazi, meghitt, családi karácsony. Ma már lányaikkal együtt saját kis szokásaik vannak, amit a Lokállal is megosztott.

Fotó: Facebook

– Gyerekkoromban sokszor Ausztriában töltöttük a karácsonyt apukámnál. Így nem igazán alakultak ki a családban ünnepi hagyományok. Szerettem, de nem éreztem át annyira a hangulatát. Ez azonban megváltozott miután megismertem a feleségemet. Felnőtt fejjel értettem meg a karácsony fontosságát. Kriszta családja mindig együtt, meghitt légkörben ünnepelt és saját szokásaik voltak. Ez nekem furcsa volt, de nagyon tetszett. A lányaink születése óta pedig mi is eszerint töltjük a szeretet ünnepét – kezdte Váczi Gergő a Lokálnak. A TV2 műsorvezetője igyekszik feleségével minden karácsonyt felejthetetlenné tenni gyermekeik számára.


– A lányok már megírták a Jézuskának a levelet arról, hogy milyen ajándékokat szeretnének. 23-án éjjel, miután elalszanak, a feleségemmel ketten feldíszítjük a fát és reggel csengőszóra kelünk. Ők hangosan rohannak a fához és rácsodálkoznak, hogy az angyalkák milyen szép karácsonyfát hoztak nekünk. Utána elkezdődik a készülődés az estéhez. Kriszta a gyerekek segítségével elkészíti az isteni ünnepi vacsorát. Szenteste mindig négyesben vagyunk otthon. Mindannyian az alkalomhoz illően, ünnepi ruhába öltözünk és miután elkészültünk egy csilingelő hang jelzi, hogy a Jézuska meghozt a várva várt ajándékokat. A vacsora után pedig nagy játék veszi kezdetét. Dóri már 9 éves és látjuk rajta, hogy szeretne még hinni a karácsonyi varázslatban, de az iskolában már hall ezt-azt és elkezdett kételkedni a dologba. Blanka 7 éves, ő még mindenre rácsodálkozik – mondta a 41 éves műsorvezető, aki az ünnep többi napját már nagy, családi körben tölti.

Váczi Gergő és családja
Fotó: Facebook

– Karácsony másnapján az anyósomhoz és apósomhoz megyünk, ahol egy igazi nagy lakoma és buli veszi kezdetét. Mindenki nála gyűlik össze a közös ünneplésre. 26-án pedig az édesanyámnál karácsonyozunk – tette hozzá.


Gergő az ünnepek mellett a jövő évi munkáira is készül. A tévézés mellett ugyanis a Sikeres Nők kulisszatitkai produkció moderátora lesz. – Izgatottan várom és nagyon készülök. Nem lesz könnyű dolgom, hiszen olyan elismert hölgyek között leszek majd, akik mind nagyon karakteres és határozott személyiségek. Mindannyiuk nagyon nyitott, közvetlen és szókimondó, úgyhogy figyelnem kell majd arra, hogy mindenkinek megadjam a szót és megismerhessük az álláspontját az adott témában – mesélte. A január 8-ai előadáson az Erkel Színházban hét, szakmailag elismert hazai híresség, köztük Borbély Alexandra, Ördög Nóra, Sütő Enikő, Péterfy Bori, Peller Mariann, Stahl Judit és Jagasics Hedvig mesél majd arról, hogy ők mit tartanak a sikeresség titkának. Szó lesz olyan, nőket érintő témákról, mint: gyermekvállalás, megfelelés, sztereotípiák, önbizalom és a női mindennapokat érintő problémák közel sem mindennapi köntösbe.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Avicii barátnője újra szerelmes

    Avicii barátnője újra szerelmes

    A tavaly tragikusan elhunyt Avicii féltve őrizte magánéletét. Halála után azonban kiderült: évek óta boldog párkapcsolatban élt Tereza Kacerová modellel, akinek kisfia is apjaként szerette a DJ-t.

  • Ascot, a puccos királyi kalapok parádéja

    Ascot, a puccos királyi kalapok parádéja

    A Royal Ascot néven futó lóverseny kétségkívül a világ legpuccosabb sporteseménye. A végeredménynél itt ugyanis sokkal izgalmasabbnak számít, hogy ki milyen kalapban jelenik meg.