EUR: 336,64 Ft
CHF: 313,42 Ft
2020. január 20., hétfő
Fábián, Sebestyén

Egyéb Győr

Vár az adyvárosi betlehem!

A városrészben élők az egyik központi helyen, az Adyváros óriásfelirat mellett, a tóparton csodálhatják meg azt a betlehemet, amely az ünnepre való készülődést hivatott segíteni.

Az ötletgazda Radnóti Ákos alpolgármester volt, aki a megnyitón hangsúlyozta: a betlehem segítségével kicsit elmélyülhetünk, és megérthetjük azt is, hogy a karácsony előtti négy hét nem csak az ajándékok vásárlásáról szól, hiszen annál sokkal mélyebb és meghittebb ünnep közeleg. A betlehem Pusztai Csaba képzőművész és a Kovács Margit Képzőművészeti Iskola diákjainak munkáját dicséri. A szobrok kerámiából készültek, gipsz és propiletilén vegyületéből, aprólékos festéssel. Karácsony végéig bárki megtekintheti, aki a városrészben jár.

Részletesen kidolgozott, csodásan festett kerámiák kerültek a védőlap mögé
Fotó: Marcali Gábor

Kapcsolódó Cikkek

 • A Vasember autója megfizethetetlen

  A Vasember autója megfizethetetlen

  A Vasember sztárja hatalmas népszerűségnek örvend a szuperhős film óta. Ennek megfelelően irdatlan összeget keresett a mozival, amiből jutott egy szuper járgányra is.

 • Tényleg ilyen rossz?

  Tényleg ilyen rossz?

  A budapesti szmogriadó tájékoztatási fokozatát hirdette meg a Főpolgármeseri Hivatal a múlt hét végén a szálló por légszennyezettségi szintje miatt.

 • Megtisztelő Győrben játszani!

  A magyar válogatott Lukács Viktória nyártól a Bajnokok Ligája-címvédő Győri Audi ETO KC kézilabdacsapatában folytatja pályafutását.