EUR: 333,66 Ft
CHF: 305,45 Ft
2019. szeptember 20., péntek
Friderika

Extra

Verekedés a Sztárban Sztár színpadán

A Sztárban sztár vasárnap esti adásában Tilla szokás szerint hozta a formáját, és elsütött pár durva poént az adás alatt.

(Fotó: TV2)

A műsorvezető elsőként Stohl Andrásnak szúrt oda, miután az elárulta, hogy Freddie produkciója közben annyira izgult, hogy „végig szorította a s*ggét, hogy kijöjjenek a hangok”. Erre Tilla rögtön le is csapta a magas labdát, és benyögte, hogy ezt a dolgot még biztosan a börtönben tanulta.


Nem ez volt azonban az egyetlen kemény beszólás Tilla részéről, a műsor végén ugyanis Majkának pirított oda a következő mondattal: Most jön a Tapló Télapó 2 a TV2-n… Majka főszereplésével – mondta. Több se kellett a két lejáratott zsűritagnak, a rapper és a színész karöltve sétált fel a színpadra, hogy bosszúból egy kicsit ők is megszorongassák Tillát.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Dj Dominique barátai hátrányos helyzetűeket szórakoztatnak

  Dj Dominique barátai hátrányos helyzetűeket szórakoztatnak

  A ’90-es évek elejétől indult az a kezdeményezés, hogy minden évben rendeznek egy eseményt, amely a szeretetről, az elfogadásról a jótékonyságról szól. Idén szeptember 26-án szórakoztató rendezvénnyel készülnek a Papp László Budapest Sportarénába, amely felső tagozatos illetve középiskolás korú fiatalokat szólít meg a társadalmi integráció nevében.

 • Hiába a figyelmeztetés! Néhányan mégis lerohannák az 51-es körzetet

  Hiába a figyelmeztetés! Néhányan mégis lerohannák az 51-es körzetet

  Közel kétmillió fő, köztük több mint ezer magyar jelzett vissza a Facebookon a legendás 51-es körzet leigázására. Az amerikai légierő nevadai teszt- és kiképzőbázisára tervezett szeptember 20-ai eseményt eredetileg poénból hozták létre, nem számítottak ennyi érdeklődőre.

 • Király Linda: Elloptam apukám kocsiját

  Király Linda: Elloptam apukám kocsiját

  Ábel Anita nagy sikerű talkshowjában, a Nő Commentben hétről hétre négy ismert nővel és egy férfivendéggel együtt boncolgat hétköznapi vagy éppen szokatlan, nőket érintő témákat. A legfrissebb epizódban Dobó Kata, Király Linda, Kiss Orsolya, Hadas Kriszta és Steiner Kristóf beszélgettek többek közt arról, hogy kinek milyenek voltak az iskolaévei, mennyire voltak szigorúak gyerekként a szülei.