EUR: 312,87 Ft
CHF: 275,91 Ft
2019. március 20., szerda
Klaudia,

Extra

Verekedés a Sztárban Sztár színpadán

A Sztárban sztár vasárnap esti adásában Tilla szokás szerint hozta a formáját, és elsütött pár durva poént az adás alatt.

(Fotó: TV2)

A műsorvezető elsőként Stohl Andrásnak szúrt oda, miután az elárulta, hogy Freddie produkciója közben annyira izgult, hogy „végig szorította a s*ggét, hogy kijöjjenek a hangok”. Erre Tilla rögtön le is csapta a magas labdát, és benyögte, hogy ezt a dolgot még biztosan a börtönben tanulta.


Nem ez volt azonban az egyetlen kemény beszólás Tilla részéről, a műsor végén ugyanis Majkának pirított oda a következő mondattal: Most jön a Tapló Télapó 2 a TV2-n… Majka főszereplésével – mondta. Több se kellett a két lejáratott zsűritagnak, a rapper és a színész karöltve sétált fel a színpadra, hogy bosszúból egy kicsit ők is megszorongassák Tillát.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Így néz ki Pál Dénes álomkertje

  Így néz ki Pál Dénes álomkertje

  Régi álma teljesült Pál Dénesnek, amikor ősszel végre kertes házba költözött családjával. Az énekes már most kihasználja a tavaszi időt, kertrendezésbe kezdett, készül a munkára is alkalmas, kényelmes terasz és a játszósarok is a kislányának.

 • Homeopátia: Hatásos vagy átverés?

  Homeopátia: Hatásos vagy átverés?

  Napokon belül megváltozik a homeopátiás szerek kiváltása. Ezek vásárlásakor most már kötelező egy tájékoztatót is adni, amelyen figyelmeztetik a vásárlókat, hogy a szerek hatásossága általánosan nem igazolt.

 • Törőcsik Mari: A Jóisten az ölében tart

  Törőcsik Mari: A Jóisten az ölében tart

  Nem is lehetne boldogabb a 83 éves Törőcsik Mari, aki átvehette a Kossuth Nagydíjat. A színésznő megkönnyezte, hogy újra ilyen fontos elismerésben részesült, amit Orbán Viktor miniszterelnök személyesen adott át.