2020. január 23., csütörtök
Rajmund, Zelma

Külföld

Vicces! Így is szállítható a karácsonyfa – Videó!

Karácsonykor mindig harcolunk egy sort a fenyőfa talpába való befaragásával, ám előtte még vár ránk egy kellemetlen dilemma: hogyan vigyük haza? Ez efféle harc a tűlevelekkel többnyire csak azokat érinti, akik méretes, plafonig érő fával készülnek, ám a következő formabontó szállítás azoknak is jó lehet, akik inkább a cserepes, vagy a kisebb méretű fenyőt választják.  

A történethez hozzátartozik, hogy nem árt, ha rendelkezünk némi drónépítő tapasztalattal, hiszen az alábbi felvételen látható kivitelezés egy hagyományos kvadrokopterrel aligha lenne kivitelezhető. A videón szereplő fiatalok hobbijukat tekintve gyakorlott drónépítők, akik arra próbáltak megoldást találni, hogyan vigyék haza a fát, majd vízkeresztkor miként szabaduljunk meg tőle.


A megoldás kulcsa pedig nem más, mint egy bivalyerős drón, amibe beleállítjuk a kiszemelt fát, aztán hazáig repülünk vele. Zseniális megoldás, azt meg kell hagyni, ám ha a pilóta nélküli repülőeszköz állványként is funkcionál a házban, a távirányítót dugjuk el a gyerek elől. Senki nem szeretné, ha a feldíszített fa az ablakon keresztül távozna szenteste kellős közepén.

Kapcsolódó Cikkek