EUR: 323,74 Ft
CHF: 292,49 Ft
2019. június 25., kedd
Vilmos

Külföld

Vicces! Így is szállítható a karácsonyfa – Videó!

Karácsonykor mindig harcolunk egy sort a fenyőfa talpába való befaragásával, ám előtte még vár ránk egy kellemetlen dilemma: hogyan vigyük haza? Ez efféle harc a tűlevelekkel többnyire csak azokat érinti, akik méretes, plafonig érő fával készülnek, ám a következő formabontó szállítás azoknak is jó lehet, akik inkább a cserepes, vagy a kisebb méretű fenyőt választják.  

A történethez hozzátartozik, hogy nem árt, ha rendelkezünk némi drónépítő tapasztalattal, hiszen az alábbi felvételen látható kivitelezés egy hagyományos kvadrokopterrel aligha lenne kivitelezhető. A videón szereplő fiatalok hobbijukat tekintve gyakorlott drónépítők, akik arra próbáltak megoldást találni, hogyan vigyék haza a fát, majd vízkeresztkor miként szabaduljunk meg tőle.


A megoldás kulcsa pedig nem más, mint egy bivalyerős drón, amibe beleállítjuk a kiszemelt fát, aztán hazáig repülünk vele. Zseniális megoldás, azt meg kell hagyni, ám ha a pilóta nélküli repülőeszköz állványként is funkcionál a házban, a távirányítót dugjuk el a gyerek elől. Senki nem szeretné, ha a feldíszített fa az ablakon keresztül távozna szenteste kellős közepén.

Kapcsolódó Cikkek

 • 10 éve halt meg a pop királya, Michael Jackson

  10 éve halt meg a pop királya, Michael Jackson

  A pop királya tíz éve, 2009. június 25-én halt meg. Ellentmondásos örökséget hagyott maga után, s miközben 750 millió albumot adott el, pályafutása végén a sajtó már inkább csak különcségeiről, szexuális botrányairól írt, ő pedig a nagy visszatérésről álmodott.

 • A nap képe: Forró a talaj

  A nap képe: Forró a talaj

  A népszokás szerint Szent Iván éjjelén a nyárközépi tűzgyújtás a megtisztulást, a gonosz elűzését és az újjászületést jelképezi.

 • Hatalmasat bakizott a híradós

  Hatalmasat bakizott a híradós

  Az Extra News televízió fiatal híradóshölgye éppen Mohamed Murszi, volt egyiptomi elnök haláláról számolt be, amikor annyira elbambult, hogy a súgógép által adott információk végéről még azt is beolvasta, hogy „Samsung készülékről küldve”.