2020. január 23., csütörtök
Rajmund, Zelma

Egyéb XVI.kerület

Vigyázat, csalók! A mentőállomás nem gyűjt adományt!

Ne dőljön be a telefonos csalóknak

Az elmúlt időszakban a XVI. kerületben ismét megszaporodtak az úgynevezett telefonos csalások.

A rendőrségi felhívások ellenére mégis sokan trükkös telefonálók csapdájába esnek. Az elmúlt időszakban egy telefonáló az Országos Mentőszolgálat mátyásföldi mentőállomása vezetőjének adta ki magát, és orvosi eszközökre próbált pénzt gyűjteni. A mentőállomás nem gyűjt adományt! Amennyiben trükkös csalók az ön megtévesztésével próbálkoznak, vagy áldozatukká válik, azonnal értesítse a rendőrséget a 112-es vagy a 107-es ingyenesen hívható segélyhívó számon, illetve tegyen bejelentést bármely rendőrnél!

Kapcsolódó Cikkek

 • Más nevet kaphat a Bessenyei-díj

  Más nevet kaphat a Bessenyei-díj

  Hódmezővásárhely – Dratsay Ákos fuvolaművész-zenetanár és Berei Erzsébet zongora-művésztanár kapta megosztva idén a hódmezővásárhelyi önkormányzat alapította Bessenyei Ferenc Művészeti Díjat.

 • Privát fürdőzés: Janiczak nem keveredik az ózdi polgárokkal

  Privát fürdőzés: Janiczak nem keveredik az ózdi polgárokkal

  A Fidesz meg fogja vizsgálni, hogy Janiczak Dávidnak, a Jobbik ózdi polgármesterének a “privát szórakozásai” mennyi pénzébe kerülnek a helyieknek – közölte Zsigmond Barna Pál, a kormánypárt országgyűlési képviselője budapesti sajtótájékoztatón.

 • Keresd a fényt!

  Keresd a fényt! címmel nyílt kiállítás Hager Ritta Kossuth-díjas textilművész, a Nemzet Művésze alkotásaiból.

 • Jól debütált a kanadai!

  Jól debütált a kanadai!

  Új vezetőedzővel feszültek neki a Brassó csapatának a Dunaújvárosi Acélbikák, és úgy tűnik, bevált a váltás: 7-5-re nyertek a hazaiak.