EUR: 329,44 Ft
CHF: 301,04 Ft
2019. december 15., vasárnap
Valér

Egyéb Zalaegerszeg

Világklasszist igazoltak

Légióst cserélt a női kosárlabda-élvonalban szereplő ZTE NKK, a szakmai stáb megköszönte Taneisha Harrison munkáját, és közös megegyezéssel szerződést bontott vele. A klub az amerikai játékos helyére egy görög világklasszist igazolt, aki immáron kék-fehér mezben a ZTE NKK hátvédjeként pattogtatja a labdát.

Evanthia Maltsi, a görög válogatott csapatkapitánya pályafutását hazájában kezdte, majd megfordult Csehországban, Spanyolországban és Franciaországban is. A hátvéd korábbi klubjait öt bajnoki és hat kupasikerhez segítette hozzá, emellett háromszor választották be a női Euroliga legjobbjai közé. Magyarországra elsősorban a kihívás csábította, a klubról pozitív a véleménye, és a kitűzött célok is megnyerték a tetszését, de csak hosszas tárgyalások után bólintott rá az ajánlatra. Habár a szakvezetés az elődjével is elégedett volt, mégis a váltás mellett döntöttek.


Kapcsolódó Cikkek

 • Az úrhatnám polgár Pécsett

  December 6-án mutatták be  Moliere Az úrhatnám polgár című vígjátékát a Pécsi Nemzeti Színházban, Rudolf Péter rendezésében.

 • Vadvilág a Kárpát utcában

  Vadvilág a Kárpát utcában

  Igazán látványos kiállítás nyílt a RaM Művelődési Központban. Vadvilág Magyar Természetfotósok Egyesületének tárlatán a Magyarországon élő állatokat, virágokat, a természet apró csodáit, magyarországi vad tájakat tár a néző felé.

 • Kiszabadult a Mikulás!

  Több mint 260 cserkész érkezett az ország több pontjáról a Templom úti templomkertben megrendezett Szolnoki Mikulás Csatára. A csapatok kötélhúzáson, számháborún és kő-papír-ollón is összemérhették tudásukat, a fő program azonban a fogságba esett Mikulás kiszabadítása volt, akit gonosz földönkívüli lények ejtettek rabul.