EUR: 328,99 Ft
CHF: 300,40 Ft
2019. december 16., hétfő
Etelka, Aletta

Egyéb Sopron

VOLT: az első soproni nevek

Bejelentette első fellépőit a Telekom VOLT Fesztivál szervezőcsapata. Sok év után újra láthatja és hallhatja a magyar közönség a Slipknot legénységét, akik a klasszikus albumaik mellett a legújabbat is magukkal hozzák Sopronba.

A világ egyik legjobb gitárosa, Slash és zenekara a második napon csap a húrok közé, valamint Parov Stelar csapata is visszatér a leghűségesebb városba. Ugyancsak a headlinersort gazdagítja a slágergyáros német DJ-producer, Robin Schulz, valamint a Lost on You című slágerével világhírűvé vált LP. Hazai fronton szintén erős lesz a fesztivál, a Tankcsapda mellett érkezik például Rúzsa Magdi, Majka és az Ők, illetve a Punnany Massif. A VOLT 2019. június 26. és 29. között várja a közönséget.

Fotó: VOLT Sajtó / Mudra László

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Pár óra alatt elfogytak a jótékony sütik

  Pár óra alatt elfogytak a jótékony sütik

  A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat idén már harmadik alkalommal rendezte meg a Karácsonyi Jótékonysági Vásárt, amit olyannyira nagy érdeklődés fogadott, hogy fél délelőtt alatt elkapkodták a süteményeket.

 • Az úrhatnám polgár Pécsett

  December 6-án mutatták be  Moliere Az úrhatnám polgár című vígjátékát a Pécsi Nemzeti Színházban, Rudolf Péter rendezésében.

 • Vadvilág a Kárpát utcában

  Vadvilág a Kárpát utcában

  Igazán látványos kiállítás nyílt a RaM Művelődési Központban. Vadvilág Magyar Természetfotósok Egyesületének tárlatán a Magyarországon élő állatokat, virágokat, a természet apró csodáit, magyarországi vad tájakat tár a néző felé.