EUR: 323,74 Ft
CHF: 292,49 Ft
2019. június 25., kedd
Vilmos

Külföld

500 embert evakuáltak egy vonatról bombafenyegetés miatt

Bombafenyegetés miatt mintegy 500 embert kellett evakuálni egy vonatról Frankfurtban pénteken, a kora délutáni órákban. Később kiderült, téves riasztásról volt szó.

A rendőrség átvizsgálta a szerelvényeket, semmi gyanúsat nem találtak, így a vonat folytathatta útját.

A svájci Zürichből az észak-németországi Kiel városába tartó nagysebességű vonatot a rendőrség Frankfurtban állította meg pénteken kora délután, miután bombafenyegetést tartalmazó üzenet érkezett. A vonat mintegy 500 utasát evakuálták.

A Frankfurter Neue Presse helyi hírportál információi szerint egy gyanúsnak látszó bőrönd keltett riadalmat. Mint utóbb kiderült, a kofferben ruhák voltak.

Kapcsolódó Cikkek

 • 10 éve halt meg a pop királya, Michael Jackson

  10 éve halt meg a pop királya, Michael Jackson

  A pop királya tíz éve, 2009. június 25-én halt meg. Ellentmondásos örökséget hagyott maga után, s miközben 750 millió albumot adott el, pályafutása végén a sajtó már inkább csak különcségeiről, szexuális botrányairól írt, ő pedig a nagy visszatérésről álmodott.

 • A nap képe: Forró a talaj

  A nap képe: Forró a talaj

  A népszokás szerint Szent Iván éjjelén a nyárközépi tűzgyújtás a megtisztulást, a gonosz elűzését és az újjászületést jelképezi.

 • Hatalmasat bakizott a híradós

  Hatalmasat bakizott a híradós

  Az Extra News televízió fiatal híradóshölgye éppen Mohamed Murszi, volt egyiptomi elnök haláláról számolt be, amikor annyira elbambult, hogy a súgógép által adott információk végéről még azt is beolvasta, hogy „Samsung készülékről küldve”.