EUR: 322,37 Ft
CHF: 287,51 Ft
2019. június 17., hétfő
Laura, Alida

Belföld

A Belügyminisztérium a törvények betartására kéri a demonstrálókat

A Belügyminisztérium felkéri a szabad gyülekezés jogát gyakorolni szándékozókat, hogy közterületi véleménynyilvánításuk alkalmával tartsák be Magyarország törvényeit.

Őrizzék meg a gyűlés békés jellegét, ne veszélyeztessék mások testi épségét. A gyűlés befejeződését követően hagyják el annak helyszínét.

A rendőrség minden segítséget megad a gyűlés szervezőjének vagy az annak tekinthető személynek ahhoz, hogy a rendezvény békés jellege fennmaradjon. A gyűlés szervezője, résztvevője az ingyenesen hívható +36 80 180 780 zöld számon is bejelentést tehet abban az esetben, amennyiben azt tapasztalja vagy vélelmezi, hogy a gyűlés rendjét, lefolyását felelőtlen személyek megzavarják vagy meg akarják zavarni.

Kapcsolódó Cikkek

  • A nap képe: Dagonya

    A nap képe: Dagonya

    A somogybabodi Nemzetközi Off Road Fesztiválon idén sem maradtak szárazon a versenyzők. Európa legnagyobb terepjárós eseményén csaknem 1200 autó és 20 ezernél is több résztvevő merült el a sárban.

  • Baseball ütővel esett a tanulókocsinak

    Baseball ütővel esett a tanulókocsinak

    Egy 42 éves kamionos férfinak annyira elgurultak a gyógyszeri, hogy baseball ütővel esett neki az előtte lassan haladó tanulókocsinak a 68-as főúton Marcali-Bize irányába.