EUR: 328,94 Ft
CHF: 301,91 Ft
2019. augusztus 24., szombat
Bertalan

Külföld

A képmutató Soros György betonfallal védi luxusrezidenciáját – Videó!

Az amerikai törvényhozás előtt hever az a tervezet, ami a mexikói határra tervezett kerítés költségvetéséről szól. Napok, sőt hetek óta folyik a vita, hogy rábólintanak-e, ugyanis Trump egy erős és igen magas fal felhúzásában látja az USA védelmének szavatolását.

Ebben termesztésen a republikánusok is egyetértenek, ám a liberális demokraták jobban örülnének annak, ha a Mexikó felől érkező illegális bevándorlók úgy léphetnének az országba, mint más a helyi szupermarketbe. Így nem csoda, hogy a tervezetet minden lehetséges eszközzel próbálják blokkolni a milliárdos tőzsdespekuláns Soros György teljes támogatásával. Ám mindez egy hatalmas képmutatás. Ha nem húzna anyagi hasznot a migránsinvázióból Soros és annak emberei, már nem is lenne annyira érdekes a dolog.


Mindezt a külföldi sajtó is kiszúrta. A Breitbart az elsők között hozott le egy fotósorozatot a világban található kerítésekről, melyek között ott virít többek között Hillary Clinton és Barack Obama rezidenciája is gigantikus fallal védve. Nem sokkal később a Daily Caller is beleásta magát a témába a „Walls Across America” című műsorában és mit ad Isten, összeállításukban ott szerepel az illegális bevándorlás mellett kiálló Soros György erődítményre hajazó luxusvillája is. A riporter hosszan foglalkozik a milliárdos üzletember Long Island szigetén, a Hamptons nevű luxusnegyedben épült villájával, amit három méter magas betonfal veszi körül, 10 méterenként pedig térfigyelő kamerák “díszítik”. Az pedig már csak hab a tortán, hogy a rezidenciát több tucat fegyveres biztonsági őr biztosítja.

A műsorvezető egyébként humoránál volt az építmény láttán.


– Donald Trump is megirigyelné ezt a falat – mondta, az irónia pedig nem véletlen. Soros György hevesen ellenzi az amerikai elnök által a mexikói határra tervezett fal megépülését, amely a különböző dél-amerikai bűnözői csoportok és az inváziószerű illegális bevándorlás megfékezését szolgálná. A milliárdos tőzsdespekuláns pedig éppen egy fallal vette körül a rezidenciáját, annak ellenére, hogy a nyílt társadalmak eszméjét hirdeti, emellett pedig jelentős összegekkel támogatja az illegális migrációt, amelynek legalizálásáért számos országban és több nemzetközi szervezetnél lobbizik a mai napig.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek