EUR: 328,11 Ft
CHF: 297,59 Ft
2019. október 24., csütörtök
Salamon

Belföld

A liberálisok erőltetik az illegális migrációt, aktívak maradnak az EP-választás kampányában

A kormány arra számít, hogy a liberális erők aktivitása – ami megnyilvánult utcai tüntetésekben, médiatámadásokban – az elkövetkező hónapokban is folytatódni fog – erről beszélt a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója az M1 aktuális csatorna kedd esti műsorában.

Bakondi György kiemelte: a májusi Európa parlamenti választás tétje nagy: a kérdés, hogy marad-e a parlament jelenlegi összetétele, vagy a bevándorlást ellenzők kerülnek többségbe. Mindez hatással lesz az Európai Bizottság összetételére is.


A miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója azt mondta, a kampányban mindent megtesznek: Magyarországon és Európában is elmondják mi zajlik Európában és milyen veszélyei vannak, ha a mostani politika folytatódik.

Bakondi György felhívta a figyelmet arra is, hogy az európai vezetés még a választás előtt igyekszik visszafordíthatatlan helyzetet létrehozni. Erre példa a kvóta, valamint a migránsvízum is. Céljuk, legálissá tenni az illegális migrációt, hogy minél könnyebben és minél nagyobb számban növeljék a beérkező migránsok számát – vélekedett Bakondi György.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek