EUR: 322,37 Ft
CHF: 287,51 Ft
2019. június 17., hétfő
Laura, Alida

Egyéb Szombathely

A munka és a család összehangolható

Megválasztották az év családbarát munkahelyét

A Vas Megyei Közgyűlés, a Savaria Család és Karrier Pont, a Szebb Holnapért és a Vas Megyei Család és Karrier Pontok együttműködésében díjat alapított, melyben Vas Megye Családbarát Munkahelyét és Munkahelyi Vezetőjét keresték.


A díjátadó ünnepségen személyesen jelen voltak a díjak védnökei is: Hende Csaba országgyűlési képviselő, az Országgyűlés törvényalkotásért felelős alelnöke és V. Németh Zsolt országgyűlési képviselő, miniszteri biztos.

Hende Csaba és V. Németh Zsolt országgyűlési képviselők gratuláltak a MAM-Hungária Kft. képviselőinek  Fotó: CSG

Az eseményen elhangzott: a kormány célja a munka és család összehangolása. Ehhez nyújtanak a díjazott munkaadók és munkahelyi vezetők példát, követendő jó gyakorlatot Vas megyében.

Díjat alapított a Vas Megyei Közgyűlés Fotó:CSG

A 100 fő foglalkoztatott feletti kategóriában Vas Megye Családbarát Munkahelye díjat vehetett át a MAM-Hungária Kft. A 100 fő foglalkoztatott alatti kategóriában a Vulkán Gyógy- és Élményfürdő Kft. kapta az elismerést. 2018-ban Vas Megye Családbarát Munkahelyi Vezetője László Ervin, a Taravis Kft. HR-vezetője lett.

Kapcsolódó Cikkek

 • Hendrix-műsor Tátraival

  Hendrix-műsor Tátraival

  A hejőcsabai Gárdonyi Parkban, varázslatos környezetében, június 28-án lehet majd egy különleges zenei csemegét nézni-hallgatni.

 • GasztroSopron Bortúra

  GasztroSopron Bortúra

  GasztroSopron Bortúra címen várnak mindenkit egy egész várost behálózó bortúrára, ahol 11 helyszínen 11 soproni és 11 nem soproni borásszal találkozhatnak a résztvevők június 15-én 14 és 22 óra között.

 • Légy szíves! Légy színes!

  Légy szíves! Légy színes!

  Nem mindennapi kiállítás nyílt a Zsókavár Galériában, ahol a kerületben található Értelmi Fogyatékosok Napközi Otthonának MásKépp Műhelyében alkotók műveit tekinthetik meg.