EUR: 323,97 Ft
CHF: 289,89 Ft
2019. június 19., szerda
Gyárfás

Sport

A Real Madrid termelte a legtöbb bevételt tavaly

Már nem az előző két évben első Manchester United, hanem a Real Madrid vezeti a „pénzligát” – derül ki a Deloitte könyvvizsgáló cég által készített jelentésből.

A Bajnokok Ligája címvédő spanyol csapat a 2017–18-as idényben 750,9 millió eurós (239 milliárd forint) bevételt ért el, ami 75 millióval jobb az előző évhez képest. A Deloitte a második helyre az FC Barelonát teszi (220 milliárd forint), míg a tavalyi első Manchester United csak a harmadik lett a sorban 212 milliárd forintos bevételével.


Az első tíz között hat angol, két spanyol, valamint egy-egy német és francia klub található. Olasz egyesület viszont ezúttal nem fért a legjobb tíz közé, miután a tavaly 10. Juventus egy helyet visszacsúszott. A teljes lista itt érhető el.

Kapcsolódó Cikkek

 • Sportfogadás miatt kapott pénzbüntetést Paul Scholes

  Sportfogadás miatt kapott pénzbüntetést Paul Scholes

  A sportfogadási szabályok megsértéséért 8000 fontos (2,9 millió forint) pénzbüntetésre ítélte az Angol Labdarúgó Szövetség (FA) Paul Scholest, a Manchester United korábbi középpályását, aki elismerte vétkességét.

 • Elengedte a rendőrség Michel Platinit

  Elengedte a rendőrség Michel Platinit

  Szerda hajnalban elhagyta a francia rendőrség Korrupcióellenes Hivatalának épületét Michel Platini, az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) korábbi elnöke, akit kedden hallgattak ki a 2022-es, végül Katarnak ítélt világbajnokság helyszínének kijelölése során felmerült korrupció és megvesztegetés gyanúja miatt zajló nyomozás részeként.

 • A bolgár bajnokkal kezd a Fradi

  A bolgár bajnokkal kezd a Fradi

  Tegnap rendezték a 2019-2020-as labdarúgó Bajnokok Ligája szezon selejtezőmérkőzéseinek sorsolását, amelyben a Ferencváros csapata volt érdekelt.