EUR: 329,35 Ft
CHF: 303,11 Ft
2019. augusztus 24., szombat
Bertalan

Életmód

A Rippel fivérek a tanítványaikért is izgulnak

A Rippel Brothers a porondon

A Rippel Brothers – vagyis Rippel Ferenc és Rippel Viktor – ezúttal rendezőként is bemutatkozik a Fővárosi Nagycirkuszban, hiszen ők jegyzik a Főnix – Tűzcirkusz című előadást, amelyben tanítványaik is fellépnek.

– Nemcsak szakmailag, hanem technikailag is komoly feladat megoldani, hogy összehangoljuk a harminc szereplő és az artista rekvizitek mozgását – avatott be a kulisszatitkokba Rippel Ferenc, aki azt is elárulta, hogy az előadásnak miért éppen a tűz a főszereplője. – Az egyik legfontosabb őselem. Mindenhez tűz kell, a meleg ételhez, a fűtéshez, de átvitt értelemben az emberi érzelmekhez is, hiszen a szenvedély mozgatja az emberi kapcsolatainkat, és ezt a belső tüzet is szeretnénk megmutatni a produkciókban.


Az előadásban bemutatkoznak a Rippel Brothers Mozgásművészeti Akadémia növendékei is.

– Ilyenkor egy kicsit jobban izgulunk, mondhatjuk úgy is, hogy megdobban az apai szívünk. Nagyon figyelünk rájuk, igyekszünk lelki támaszt is nyújtani nekik, és persze a szüleiknek is, hiszen az, hogy egy kilencéves gyerkőc itt találja magát a Fővárosi Nagycirkusz színpadán, hatalmas dolog.

Rippel Brothers Mozgásművészeti Akadémia Tűzangyalai légtornász-produkcióval ejtik ámulatba a közönséget

Kapcsolódó Cikkek

 • Ismét lesz Sajtfesztivál

  Ismét lesz Sajtfesztivál

  Valóságos sajtmennyországban érezhetik magukat azok, akik 2019. október 19-én ellátogatnak a II. SZEGA Nemzetek Sajtfesztiváljára: a világ 25 országából több mint 400 féle sajtot, valamint kiváló borokat kóstolhatnak, megismerkedhetnek a hazai sajtmanufaktúrák termékeivel, valamint színes gasztronómiai és szórakoztató programokban vehetnek részt.

 • A hely, ahol a pszichológia és az ünnep összeér

  A hely, ahol a pszichológia és az ünnep összeér

  A lélek gyógyulásához nem feltétlenül a terápia az egyetlen megoldás– állítja Gilányi Attila, aki saját bőrén tapasztalta, hogy egy intenzív, egy-két napos program is segíthet teljességgel átértékelni az életünket.

 • Krúdy Gyula és a tojásos burgonyapüré

  Krúdy Gyula és a tojásos burgonyapüré

  Krúdy Gyula író a budai kakaspecsenye mellé ajánlja köretként a tojásos burgonyapürét, ami a gyerekek egyik kedvenc étele lehet, mert könnyű, ízletes, és ami a legfontosabb: krumpliból van!