2019. február 18., hétfő
Bernadett

Életmód

A Rippel fivérek a tanítványaikért is izgulnak

A Rippel Brothers a porondon

A Rippel Brothers – vagyis Rippel Ferenc és Rippel Viktor – ezúttal rendezőként is bemutatkozik a Fővárosi Nagycirkuszban, hiszen ők jegyzik a Főnix – Tűzcirkusz című előadást, amelyben tanítványaik is fellépnek.

– Nemcsak szakmailag, hanem technikailag is komoly feladat megoldani, hogy összehangoljuk a harminc szereplő és az artista rekvizitek mozgását – avatott be a kulisszatitkokba Rippel Ferenc, aki azt is elárulta, hogy az előadásnak miért éppen a tűz a főszereplője. – Az egyik legfontosabb őselem. Mindenhez tűz kell, a meleg ételhez, a fűtéshez, de átvitt értelemben az emberi érzelmekhez is, hiszen a szenvedély mozgatja az emberi kapcsolatainkat, és ezt a belső tüzet is szeretnénk megmutatni a produkciókban.


Az előadásban bemutatkoznak a Rippel Brothers Mozgásművészeti Akadémia növendékei is.

– Ilyenkor egy kicsit jobban izgulunk, mondhatjuk úgy is, hogy megdobban az apai szívünk. Nagyon figyelünk rájuk, igyekszünk lelki támaszt is nyújtani nekik, és persze a szüleiknek is, hiszen az, hogy egy kilencéves gyerkőc itt találja magát a Fővárosi Nagycirkusz színpadán, hatalmas dolog.

Rippel Brothers Mozgásművészeti Akadémia Tűzangyalai légtornász-produkcióval ejtik ámulatba a közönséget

Kapcsolódó Cikkek

 • Bemutatjuk a Vitarák legkisebb királyfiját

  Bemutatjuk a Vitarák legkisebb királyfiját

  Bátran kijelenthetjük, hogy kifejezetten jól sikerült a Suzuki Vitara újragondolása. A tavaly 30. születésnapját ünneplő széria felújított változata még szinte tininek számít, hiszen hazánkban 2015-ben gördült le a szerelősorról az első frissített vonalvezetésű modell, amelyen a megjelenés mellett több újítás is dicséri a tervezők keze munkáját.

 • Urmai Gabriella: Jelena lányai

  Urmai Gabriella: Jelena lányai

  Az élettolvaj visszatért! Urmai Gabriella hősei ezúttal is hús-vér emberek, történeteiket egy izgalmas, vérfagyasztóan szép és misztikus nyomozás során tárja elénk az író, miközben lerántja a leplet a 12 holttest titkáról.

 • Mit együnk tél végén?

  Mit együnk tél végén?

  Amikor szezonálisan étkezünk, étrendünk összhangban van az évszakokkal, de persze ez nem azt jelenti, hogy csak itthon termesztett élelmiszereket együnk.