EUR: 346,51 Ft
CHF: 324,66 Ft
2020. május 30., szombat
Janka, Zsanett

Extra

Homonnay Zsolt: A válás után terápiára jártam

Homonnay Zsolt szeptemberben kezdte a rendezői mesterképzést, és párja, Anita oldalán a szerelem is újra beköszöntött az életébe. A színész a Lokálnak elárulta: a válás és az utána következő időszak nagyon megviselte, most viszont boldogabb, mint valaha. 

fotó: Budapesti Operettszínház

– Nagyon boldog periódusát élem most az életemnek. Számos darabban játszottam itthon és külföldön is. Szeptembertől pedig egy régi álmomat váltom valóra, hiszen egyetemi mesterképzésre járok rendezői szakon. Sok időmet elveszi az egyetem, de az operettszínház nagyon együttműködő, amiért borzasztóan hálás vagyok. És immáron három éve együtt élek Anitával, akivel közösen tervezzük a jövőt, és már eljegyeztük egymást – osztotta meg boldogságát Homonnay Zsolt a Lokállal, beismerve: Polyák Lillától való válása és az utána következő időszak nehéz volt számára.


– Egy hosszú folyamat volt, mire az elválást segítséggel rendeztem magamban. Sokat beszélgettem a hozzám közel állókkal, olvastam szakkönyveket, és jártam terápiára is. Bár mindenki azt látta, hogy húsz év és két közös gyermek után egy igazi álompár vagyunk Lillával, bizony nekünk is voltak gondjaink. Visszatekintve látom, hogy nem oldja meg a gondokat, ha az ember a szőnyeg alá söpri azokat. Ma már tudom, hogy a konfliktusokat sem szabad megkerülni és tisztázatlanul magunkba temetni. Egy idő után ez felőrölt engem is. A színházi munkabeosztás miatt késő estig dolgozunk, és gyakran napközben is csak rohanunk egyik próbáról vagy helyszínről a másikra. Sajnos a munka és a gyerekek mellett nem vettük észre, hogy eltávolodunk egymástól, nem fordítunk elég időt egymásra. Pedig a romantika, a tűz életben tartásához elengedhetetlen. De mielőtt még átment volna a kialakult helyzet sárdobálásba, léptünk. Persze nagyon nehéz volt kimondani, hogy itt a vége, főleg a két fiunk, Zsombor és Bulcsú miatt – vallott őszintén a színész. Zsolt most azonban már tudatosan figyel arra, hogy a múlt hibáit ne kövesse el újra.

– Bár most is nagyon fontos a munka az életemben, Anitával nagyon figyelünk arra, hogy jusson idő egymásra és természetesen a gyerekekre. Lillával is baráti a viszonyunk. Azt is megosztotta velem, hogy összeházasodnak a párjával, én pedig támogattam ebben. Örülök, hogy boldog. Nem tudtam volna lezárni a múltat és továbblépni, ha azt látnám, hogy a gyermekeim anyja boldogtalan és szomorú – tette hozzá Zsolt.


 

Kapcsolódó Cikkek

 • A biztonság az első, irány belföld!

  A biztonság az első, irány belföld!

  A koronavírus miatt nehéz helyzetbe kerültek a hazai vendéglátók, szállásadók, de hamar talpra állhatnak, és már a nyáron utolérhetik magukat – mondta a Lokálnak Guller Zoltán, a Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgatója.

 • Rózsika néni jó példát mutat

  Rózsika néni jó példát mutat

  A koronavírus mindannyiunk életét fenekestül felforgatta. Így van ezzel a 72 éves Rózsika néni is, aki példát mutat az időseknek. Betartja a szabályokat, az otthonában is rendszeresen táncol és tornázik.

 • Új munkát kerestek a magyar sztárok

  Új munkát kerestek a magyar sztárok

  A járvány miatt már több, mint két hónapja bezártak a színházak és elhalasztották a koncerteket. Néhány magyar színész és zenész ezért új munkahely után nézett.