2019. augusztus 20., kedd
István

Egyéb XXIII.kerület

A válogatottat segíti edzőként a klasszis taekwondós

Januártól a tavaly visszavonult, legeredményesebb magyar taekwondós, Kotsis Edina a felnőtt és junior válogatott mellett is dolgozik, segítve a versenyzők felkészülését − tájékoztatott a magyar szövetség.

Edina (balra) gyorsan talált magának feladatot a visszavonulást követően (Fotó: Keresztesi Balázs)

Kotsis Edina hatalmas versenyzői tapasztalatát adhatja tovább (fotó: MTKDSZ)

Tavaly jelentette be visszavonulását a Soroksár kiváló sportolója címmel többször kitüntetett Kotsis Edina. A korábbi klasszis nem töltötte tétlenül az eltelt időt, edzéseket vezényel a Honvédnál és januártól már a válogatottnál is.


– Korábban, még aktív versenyző koromban is felmerült, hogy idővel számítanának rám a válogatottnál edzőként. Patakfalvy Miklós elnökkel és Galambos Bence válogatott edzővel év elején megállapodtunk, hogy segédedzőként dolgozom a felnőtt és junior válogatott mellett – mondta Kotsis Edina, akit már új, érdi házában értünk utol telefonon, levesfőzés közben. A válogatottnál az úgynevezett B keretnek tart elsősorban foglalkozásokat, valamint tapasztalataival segíti Galambos Bence munkáját.

– Nagyobb létszámú csapat esetén versenyekre is elkísérem a válogatottat, február elején az M2 viadalon már én is ott leszek, és később a nyílt szlovén viadalra is elutazom.

Edina a válogatott mellett a Honvéd csapatánál is tart edzéseket.

Kapcsolódó Cikkek

 • Méltó módon ünnepelni

  Méltó módon ünnepelni

  A nemzeti ünnepek – mint a közelgő augusztus 20. – szép eseménye, hogy a társasházakra is kikerülnek a zászlók épp úgy, mint a közintézményekre.

 • Sorra zárnak be Szeged éttermei, üresedik a belváros

  Sorra zárnak be Szeged éttermei, üresedik a belváros

  Bár Botka Lászlóék hurráoptimista propagandát tolnak, és szerintük virágzik a szegedi gasztroélet, a valóságban egyre több vendéglős húzza le a rolót végleg Szegeden, akik pedig egyelőre még kitartanak, azoknak számos problémával kell megküzdenie.

 • Iskolakezdési támogatás

  Iskolakezdési támogatás

  Dunaújvárosban is igénybe vehető az iskolakezdési támogatás. A juttatást azok kaphatják meg, akiknek gyermeke az idei évben kezdi meg általános iskolai tanulmányait.

 • Applikáció készül a turisztikai látnivalókról

  Applikáció készül a turisztikai látnivalókról

  Hamzáné Lakó Judit két – az idegenforgalom szempontjából fontos – szervezetet irányít Kecskeméten. Az Aranyhomok Kistérségfejlesztési Egyesület titkáraként Kecskemét és a környező települések értékeinek bemutatásáért dolgozik, a Hírös Város Turisztikai Központ szakmai vezetőjeként pedig rendezvényeket szervez a kecskemétiek és az ide látogató vendégek számára.