EUR: 319,72 Ft
CHF: 280,32 Ft
2019. április 21., vasárnap
Konrád

Belföld

A világ első feltekerhető OLED tévéje

Az LG a 2019-es CES-en újraértelmezi a tévé fogalmát, a dél-koreai vállalat ugyanis a szakkiállításon mutatja be a világ első feltekerhető OLED televízióját. A LG Signature OLED TV R  (65R9 modell) a tökéletes kép- és hangminőség mellett az egyedülálló formai lehetőségekkel kiegészülve teljesen új szintre emeli az otthoni televíziózás élményét.

A televíziózás legújabb korszaka egyértelműen a méretnövekedésről szól. Ahogyan javult a felbontás és ahogyan a nézők mindinkább igényelték a házimozi-élményt, úgy lettek egyre nagyobbak a képernyők is. Mindez oda vezetett, hogy — amikor a készülékek épp nincsenek bekapcsolva — a nagy méretű, fekete téglalapok a szobák egyik legdominánsabb elemévé váltak. A gyártók ezt úgy igyekeztek ellensúlyozni, hogy egyre vékonyabb készülékeket terveztek, és lassan, de biztosan a képernyők kávája is eltűnőben van.


A készülék nevében szereplő R betű egyszerre több kulcsfontosságú tulajdonságra is utal: revolutionary – forradalmi újdonságot jelent az otthoni szórakozásban, redefining – újradefiniálja az otthoni teret azáltal, hogy egy gombnyomásra kinyitható (rise) vagy feltekerhető (roll-up).

A feltekerhető tévé valódi paradigmaváltást jelent, hiszen a nézőknek többé nem kell a falakhoz alkalmazkodniuk a készülék elhelyezésekor, sőt immár arra sincs szükség, hogy egy helyiség enteriőrjét akkor is egy képernyő határozza meg, amikor az épp nincs használatban.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek