EUR: 354,39 Ft
CHF: 333,60 Ft
2020. július 08., szerda
Ellák

Extra

A Walmart hatalmasat gurított legújabb, sci-fi-szerű reklámjával – Videó!

Akik szeretik a régi, klasszikus sci-fiket, azok mind a tíz ujjukat megnyalják a Walmart amerikai hipermarketlánc legújabb reklámját látva. Olyan alapművekből kölcsönöztek ikonikus járgányokat, mint a Batman, a Szellemirtók, a Knight Rider, a Jurassic Park, az Űrdongó vagy éppen a Vissza a jövőbe. 

És ez még nem minden: feltűnik a két dilibogyó, Dumb és Dumber verdája, valamint Scooby-Doo, na meg Frédi és Béni, avagy a két kőkorszaki szaki lábhajtású járgánya is. Szóval nem túlzás kijelenteni, hogy minden filmrajongó szívét megdobogtatja a hipermarket legújabb reklámfilmje.


A világ egyik legnagyobb kiskereskedelmi cége ezzel egy új szolgáltatását szeretné bemutatni, amely igazából arról szól, hogy a vásárló a Walmart online felületén összeállítja bevásárlólistáját, amit ugyanott ki is fizet, majd nincs más dolga, mint leparkolni a bevásárlóközpont előtt, az áruház munkatársai pedig odaviszik a kívánt termékeket. Ez az úgynevezett „grocery pickup” szolgáltatásuk.

Szemmel láthatóan nem sajnálták a pénzt a jogdíjakra, ahogy a forgatási költségekre sem, így jogosan merülhet fel a kérdés: megérte a cégnek? Nekünk mindenképpen, hiszen többségükben olyan hollywoodi filmes autókat keltettek életre, amelyeket már nem igazán láthatunk a moziban vagy főműsoridőben a tévében.

Kapcsolódó Cikkek