2019. február 18., hétfő
Bernadett

Extra

A Walmart hatalmasat gurított legújabb, sci-fi-szerű reklámjával – Videó!

Akik szeretik a régi, klasszikus sci-fiket, azok mind a tíz ujjukat megnyalják a Walmart amerikai hipermarketlánc legújabb reklámját látva. Olyan alapművekből kölcsönöztek ikonikus járgányokat, mint a Batman, a Szellemirtók, a Knight Rider, a Jurassic Park, az Űrdongó vagy éppen a Vissza a jövőbe. 

És ez még nem minden: feltűnik a két dilibogyó, Dumb és Dumber verdája, valamint Scooby-Doo, na meg Frédi és Béni, avagy a két kőkorszaki szaki lábhajtású járgánya is. Szóval nem túlzás kijelenteni, hogy minden filmrajongó szívét megdobogtatja a hipermarket legújabb reklámfilmje.


A világ egyik legnagyobb kiskereskedelmi cége ezzel egy új szolgáltatását szeretné bemutatni, amely igazából arról szól, hogy a vásárló a Walmart online felületén összeállítja bevásárlólistáját, amit ugyanott ki is fizet, majd nincs más dolga, mint leparkolni a bevásárlóközpont előtt, az áruház munkatársai pedig odaviszik a kívánt termékeket. Ez az úgynevezett „grocery pickup” szolgáltatásuk.

Szemmel láthatóan nem sajnálták a pénzt a jogdíjakra, ahogy a forgatási költségekre sem, így jogosan merülhet fel a kérdés: megérte a cégnek? Nekünk mindenképpen, hiszen többségükben olyan hollywoodi filmes autókat keltettek életre, amelyeket már nem igazán láthatunk a moziban vagy főműsoridőben a tévében.

Kapcsolódó Cikkek

  • Nanushka lábai előtt hever New York

    Nanushka lábai előtt hever New York

    Tarolt a New York-i Fashion Weeken Sándor Szandra azaz Nanushka. A Ripost beszámolója szerint a magyar tervező olyan bemutatót tartott, amit a nemzetközi divatlapok szakírói is csak szájtátva lestek.

  • Kevin viheti a gyűrűt Cookyék esküvőjén

    Kevin viheti a gyűrűt Cookyék esküvőjén

    Két és fél év után eljegyezte 27 évvel fiatalabb kedvesét Cooky, kisfiuk Kevin is segített az apukájának. A rádiós 22 éves menyasszonya, Debi örömmel mesélt a Lokálnak a Valentin-napi lánykérésről, a jövő nyári esküvőről, és arról, hogy hogyan viseli második terhességét.