2019. június 17., hétfő
Laura, Alida

Egyéb Miskolc

Adrian Mole a felnőttkor küszöbén

Január 25-én 18 órától a Művészetek Házában ősbemutatót tartanak. A világsikerű könyvsorozatból készült darab egyszerre derűs és fájdalmas, szórakoztató és elgondolkodtató történet: vajon a kamaszok vagy a felnőttek világa érthetetlenebb? Vajon a felnőttek tényleg felnőttek-e? Vagy sokszor „kamaszabbak” a kamaszoknál…
Adrian Mole vészesen közeledik a felnőttkor küszöbéhez. Körülötte egy problémás család és egy felfordult világ. Pandora, az iskola legjobb nője talán kapaszkodót jelenthetne számára. Adrian naplója a fiú minden kínszenvedését hűen dokumentálja.

Adrian Mole ősbemutató a Művészetek Házában

A darabot Gáspár András rendezte, a színpadi változatot Balázs Ágnes és Gáspár András írta. Az előadás hossza 120 perc, és 12 éven felülieknek ajánlják. A Hatszín Teátrum felhívja nézői figyelmét, hogy az előadásban stroboszkóp effekt látható, valamint hogy a darabban szereplő színművészek gyógyfüves cigarettát és alkoholmentes italokat használnak kellékként.


Gáspár András rendezésében mutatják be a világsikerű könyvsorozatból készült darabot a MŰHÁ-ban

Kapcsolódó Cikkek

 • Légy szíves! Légy színes!

  Légy szíves! Légy színes!

  Nem mindennapi kiállítás nyílt a Zsókavár Galériában, ahol a kerületben található Értelmi Fogyatékosok Napközi Otthonának MásKépp Műhelyében alkotók műveit tekinthetik meg.

 • Hendrix-műsor Tátraival

  Hendrix-műsor Tátraival

  A hejőcsabai Gárdonyi Parkban, varázslatos környezetében, június 28-án lehet majd egy különleges zenei csemegét nézni-hallgatni.

 • GasztroSopron Bortúra

  GasztroSopron Bortúra

  GasztroSopron Bortúra címen várnak mindenkit egy egész várost behálózó bortúrára, ahol 11 helyszínen 11 soproni és 11 nem soproni borásszal találkozhatnak a résztvevők június 15-én 14 és 22 óra között.