EUR: 333,32 Ft
CHF: 303,82 Ft
2019. november 20., szerda
Jolán

Egyéb Zalaegerszeg

Ákos újra a ZTE Arénába jön!

Ákos május 25-én megismétli, sőt igyekszik túlszárnyalni a 2015-ben elhangzott első koncertjét Zalaegerszeg szívében, a ZTE Arénában, ahol telt ház előtt adott nekünk egy fergeteges show-t a kedvenc dalainkból. A népszerű előadó jogászcsaládból származik, de egy Pasolini-filmklub hatására filmrendező akart lenni, de a Fazekas gimnázium elvégzése után a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen tanult tovább, ahol 1992-ben végzett külgazdaság szakon. Az 1987-ben alakult, hisztérikus rajongást kiváltó Bonanza Banzai kultzenekar alapítójaként, énekeseként országos hírnévre tett szert. Az együttes a Csillag születik című tehetségkutatón tűnt fel, a rákövetkező hét évben kilenc albumot adtak ki, az összes dal szövegét ő írta, de zeneszerzőként is dolgozott. Szólókarrierje kezdetben a zenekarral párhuzamosan futott, 1994-től, az együttes felbomlásától kezdve szólistaként láthatjuk a színpadon, továbbra is ő jegyzi a dalszövegeket és a zene túlnyomó részét is. A magyar kiadványok többsége aranylemez lett, de több platina is van köztük. Számos országjáró turné főszereplőjeként több száz élő koncertet adott, fellépett már Londonban, Groningenben,  Barcelonában és számos más országban is. Induljon a banzáj, essen szét az aréna, jegyek már kaphatók a Tixa.hu-n és a Kvártélyházban, valamint a Zalai Hírlap és a Vas népe ügyfélszolgálati irodáiban.

Kapcsolódó Cikkek

 • A kórházigazgató emlékére

  A kórházigazgató emlékére

  75 éve hunyt el Ifj. Dr. Genersich Antal. A vásárhelyi főorvos, kórházigazgató tiszteletére ennek apropóján emléktáblát avattak az általa épített Rapcsák András utca 10. szám alatti Genersich-palota falán. Az ünnepségen elhangzott: Genersich Antal vezetésével, szakmai útmutatásával a régi ispotály helyett egy 9 pavilonból álló 220 ágyas kórház épült, amelynek falai között a mai napig gyógyulnak a vásárhelyiek.

 • Tesztüzemben a Zerge

  Tesztüzemben a Zerge

  Így hívják azt a szolgáltatást, amely még tesztüzemben működik Zalaegerszegen. A forgalomba állított két, egyenként 13 személyes kisbusz a közösségi közlekedést egészíti ki a peremkerületekben élők igényei alapján.

 • Zenével emlékeznek Ady Endrére

  Zenével emlékeznek Ady Endrére

  Ady Endre a magyar irodalom egyik legnagyobb alakja, akire november 15-én a Makám együttessel emlékezhetnek azok, akik elmennek a Pestújhelyi Közösségi Házba.