EUR: 312,89 Ft
CHF: 275,82 Ft
2019. március 20., szerda
Klaudia,

Extra

Alexa: A férjem tud a viszonyomról Curtisszel

Koholák Alexandra és spirituális tanácsadó férje, Balázs szívesen segítene Curtisnek, hogy végleg leszokjon a drogról. Szandra nem haragszik, hogy a rapper korábban könyvében írt a viszonyukról, hisz végleg lezárta a múltat, és boldog 26 évvel idősebb kedvesével. Közben Sebestyén Balázs is kiakadt Alexáék spirituális központjára, szerinte ha átvernek embereket, az súlyos karmikus bűncselekmény.

Koholák Alexandra Fotó: TV2

Élete egyik legnagyobb csatáját vívja most Curtis. A rapper nemrég bevallotta, hogy korábban mindenben igaza volt Majkának, ezért bevonul hat hétre rehabilitációra.

„Sajnos idő kellett ahhoz, hogy belássam a betegségem… Bocsánatot kérek mindenkitől mindenért!” – írta korábban Széki Attila. Mint ismert, Majka nyáron jelentette be, hogy megszakítja a közös munkát Curtisszel egykori zenésztársa drogproblémái miatt. Curtis korábban az önéletrajzi könyvében írt arról, hogy előfordult hogy napi 40 ezret költött drogra, de a Csibészbibliában híres hódításairól is beszámolt. Elmesélte, hogy Koholák Alexandrával is viszonya volt, de Szandra azt mondta a Lokálnak, nem haragszik ezért, sőt szívesen segítene is Curtisnek, hogy végleg leszámoljon a démonjaival.
– Akkor kerültem be a médiába, 18 éves voltam, és egészen másképp álltam a dolgokhoz, mint most 27 évesen. Nem vagyunk rossz viszonyban. A férjemnek, Balázsnak is sokat köszönhetek, aki természetesen tud Curtisről, nincsenek titkaink egymás előtt. A Csak show-ban még találkoztak is. Nem kérdés, hogy szívesen segítenénk is neki, hogy végleg leszámoljon a drogokkal, de ehhez az is kell, hogy ő is akarja. Egy önkéntesünk tudna is vele foglalkozni, de ehhez az kell, hogy Curtis is akarja. Nagyon fontos, hogy orvoshoz is fordult, hisz a testet és a lelket egyszerre kell gyógyítani. Nem én, vagy Balázs segítenénk konkrétan, mert sokkal jobb, ha olyan ember törődik vele, aki nem ismeri.

Curtis Fotó: TV2

A függőségek kezelése sosem egyszerű, foglalkozunk egy gyógyszerfüggővel is, de ő is jár szakemberhez. Ez mindig nagyon fontos – tette hozzá Koholák, aki tíz hónapja ismerkedett meg a 26 évvel idősebb spirituális vezetővel, Farkas Balázzsal. A férfi először a lány mestere lett, de Szandra érezte, hogy különleges kapocs van közöttük, azóta össze is házasodtak és együtt vezetik a spirituális központot. Néhány napja a Ripost közölt cikket arról, hogy Alexáék ötezer forintot kérnek havonta a betegektől, akiknek gyógyulást ígérnek. Tegnap Sebestyén Balázs is beszélgetett a Balázsékban Alexával, és miután letették a telefont, a műsorvezető kifejtette a véleményét.


„Ez egy súlyos karmikus bűncselekmény ám, beteg, kiszolgáltatott emberektől pénzt elfogadni és hamis gyógyulást ígérni, nagyon súlyos. Látod itt nem kívánom a jogszabály-szigorítást, se a rendőrséget, se a NAV-ot. Az univerzum ezt majd helyreteszi. Ez egy karmikus öngyilkosság, ahogy szokták mondani. (…) Ordítva bűzlik… ez nagyon súlyos bűntett. Hagyd hogy a karma intézze a dolgát. (…) Aki bajban van, akiről ne adj isten tényleg lemondanak az orvosok, azok kapaszkodnak mindenbe. Eladja a kocsiját, a lakását, hitelt vesz fel. Az életed egy ponton mindennél fontosabbá válik… és jön valaki, aki valójában nem tud segíteni és elveszi az utolsó pénzedet, belekapaszkodsz. Fel sem tudod valójában mérni, hogy jó vagy rossz helyen vagy-e. Ez nem egy kézzel fogható dolog. Legyetek nagyon észnél” – tanácsolta a hallgatóknak.

Kapcsolódó Cikkek

 • Tóth Andi kiosztott pár pofont

  Tóth Andi kiosztott pár pofont

  Tóth Andi fontosnak tartja, hogy meg tudja védeni magát, ezért bokszolni kezdett. Az énekesnő mindig is kemény csajnak tartotta magát, és a Lokálnak elárulta, korábban előfordult, hogy kiosztott pár pofont, ha az osztálytársai bántották.

 • Karthago – 40 éves jubileumi koncert

  Karthago – 40 éves jubileumi koncert

  A Karthago együttes ma Magyarországon, sőt Európában is, az egyetlen olyan aktív rockzenekar, amelynek tagjai az 1979-es megalakulásuktól kezdődően, a mai napig is az eredeti felállásban muzsikálnak!

 • Így néz ki Pál Dénes álomkertje

  Így néz ki Pál Dénes álomkertje

  Régi álma teljesült Pál Dénesnek, amikor ősszel végre kertes házba költözött családjával. Az énekes már most kihasználja a tavaszi időt, kertrendezésbe kezdett, készül a munkára is alkalmas, kényelmes terasz és a játszósarok is a kislányának.