2019. augusztus 23., péntek
Bence

Aktuális

Amerikában kezdene új életet a zuglói gázoló

Perbeszéddel folytatódik ma a zuglói gázoló néven elhíresült T. Klára Petra büntetőpere a Pesti Központi Kerületi Bíróságon.

Mint ismert, a 26 éves étteremlánc-tulajdonos 2016 novemberében a Füredi úton halálra gázolt egy az úttesten átkelő 86 éves férfit, majd segítségnyújtás nélkül továbbhajtott a kozmetikusához. Miután nála végzett, összeroncsolódott autóját a parkolóban hagyva villamosra ült és hazament. Otthonról telefonált a rendőröknek, akik őrizetbe vették. Bár az elsődleges vérvizsgálat eredménye szerint T. Klára Petra kokaint fogyasztott, a nő állította, hogy nem a baleset előtt, hanem csak utána, a kozmetikusánál szívott két csíkot.


– Az igazságügyi szakértő megállapította, hogy a baleset időpontjában nem álltam drog hatása alatt, legalább emiatt nyugodtabban várom az ítélethirdetést – mondta a Lokálnak T. Klára Petra. – Nagyon sajnálom, hogy a hibám miatt meghalt az a bácsi. Amikor előzetes letartóztatásban voltam, nehezen viseltem a bezártságot, de már lelkileg felkészültem a legrosszabbra. Jöjjön, aminek jönnie kell. Az összes üzletemet felszámoltam, ha leültem a börtönbüntetésemet, úgy tervezem, hogy Amerikába költözöm, ott kezdek új életet.

T. Klára Petrát bódult állapotban elkövetett, halált okozó járművezetés bűntette, valamint segítségnyújtás elmulasztásával vádolják, amiért akár hét év szabadságvesztésre ítélhetik.

Kapcsolódó Cikkek