EUR: 323,95 Ft
CHF: 292,31 Ft
2019. június 25., kedd
Vilmos

Extra

Andy Vajna: Fiatalon kerestem, amit szeretnék csinálni

Andy Vajnának csodálatos sikerek jutottak az életben, mély barátságok és nagy szerelmek. Saját szavaival és fotói segítségével megmutatjuk a fontosabb állomásokat az életében. A legendás producer 74 éves korában Budapesten, saját otthonában hunyt el vasárnap. 

Fiatalon kerestem, mi az, amit szeretnék csinálni és mi az, amiből meg tudok élni. Így jött a fodrászat. Ha tehetséges valaki, ezzel a mesterséggel bárhol a világon megélhet. Én tehetséges fodrász voltam. Aztán jött a parókakészítés ötlete. Hollywoodban borzasztó műhajat csináltak. Akkoriban két helyen gyártottak jó parókákat, Hongkongban és Kínában. Az előbbi helyre könnyebb volt eljutni.


Sylvester Stallone nehéz ember, de nagyon jó író, jól tudja megfogalmazni a karaktereket. A Rocky forgatókönyvéért még Oscar-díjra is jelölték. Azért problémás neki együtt dolgozni a rendezőkkel, mert – őszintén hiszem – többet tud náluk, főleg ha a saját karakteréről van szó.

Öröm volt újra látni régi barátomat, Chuck Norrist Budapesten. Emlékszem, együtt találkoztunk Bruce Lee-vel Hongkongban sok idővel ezelőtt. (…) Bruce Lee nagyon jó barátom volt, amikor Hongkongban éltem. Terveztünk egy filmsorozatot is, amely nagyon izgalmas lett volna, ha létrejön. A házam, amely nagyon tetszett neki, része lett volna a fizetésének, de sajnos elvesztettük őt. Egy igazi karakter volt, nem próbált meg színészkedni, és a mai napig nincs hozzá hasonló. Nem akart Shakespeare-t játszani, kungfufilmekben akart szerepelni, ahol mindig a jó győz. Kiáll 150 emberrel, és tönkreveri őket, ebben érezte otthon magát, és ebben nem is volt párja.


 

Arnold Schwarzeneggert barátomnak mondhatom, mindent meg tudunk beszélni, és van egy nagyon erős tisztelet egymás iránt.

Fotók: Facebook, Twitter, andyvajna.hu

Nincs olyasmi, amit ne csinálnánk szívesen együtt Timivel. Ő bölcsebb, ha úgy tetszik lélekben idősebb lesz általam, én pedig frissebb, lélekben fiatalabb leszek általa.

További cikkek:

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Élre tört a Toy Story 4.

    Élre tört a Toy Story 4.

    118 millió dolláros (33,6 milliárd forintos) hétvégi jegyárbevételével könnyedén nyerte meg az észak-amerikai mozis hétvégét a Pixar családi animációja, a Toy Story 4.

  • Így lehet nevelőszülő

    Így lehet nevelőszülő

    Az SOS Gyermekfalvak friss kutatása szerint a megkérdezett emberek fele nincs tisztában a nevelőszülővé válás pontos feltételeivel és azzal, hogy hazánkban hatalmas hiány van belőlük.