EUR: 334,15 Ft
CHF: 306,89 Ft
2019. november 14., csütörtök
Aliz

Extra

Andy Vajna: Fiatalon kerestem, amit szeretnék csinálni

Andy Vajnának csodálatos sikerek jutottak az életben, mély barátságok és nagy szerelmek. Saját szavaival és fotói segítségével megmutatjuk a fontosabb állomásokat az életében. A legendás producer 74 éves korában Budapesten, saját otthonában hunyt el vasárnap. 

Fiatalon kerestem, mi az, amit szeretnék csinálni és mi az, amiből meg tudok élni. Így jött a fodrászat. Ha tehetséges valaki, ezzel a mesterséggel bárhol a világon megélhet. Én tehetséges fodrász voltam. Aztán jött a parókakészítés ötlete. Hollywoodban borzasztó műhajat csináltak. Akkoriban két helyen gyártottak jó parókákat, Hongkongban és Kínában. Az előbbi helyre könnyebb volt eljutni.


Sylvester Stallone nehéz ember, de nagyon jó író, jól tudja megfogalmazni a karaktereket. A Rocky forgatókönyvéért még Oscar-díjra is jelölték. Azért problémás neki együtt dolgozni a rendezőkkel, mert – őszintén hiszem – többet tud náluk, főleg ha a saját karakteréről van szó.

Öröm volt újra látni régi barátomat, Chuck Norrist Budapesten. Emlékszem, együtt találkoztunk Bruce Lee-vel Hongkongban sok idővel ezelőtt. (…) Bruce Lee nagyon jó barátom volt, amikor Hongkongban éltem. Terveztünk egy filmsorozatot is, amely nagyon izgalmas lett volna, ha létrejön. A házam, amely nagyon tetszett neki, része lett volna a fizetésének, de sajnos elvesztettük őt. Egy igazi karakter volt, nem próbált meg színészkedni, és a mai napig nincs hozzá hasonló. Nem akart Shakespeare-t játszani, kungfufilmekben akart szerepelni, ahol mindig a jó győz. Kiáll 150 emberrel, és tönkreveri őket, ebben érezte otthon magát, és ebben nem is volt párja.


 

Arnold Schwarzeneggert barátomnak mondhatom, mindent meg tudunk beszélni, és van egy nagyon erős tisztelet egymás iránt.

Fotók: Facebook, Twitter, andyvajna.hu

Nincs olyasmi, amit ne csinálnánk szívesen együtt Timivel. Ő bölcsebb, ha úgy tetszik lélekben idősebb lesz általam, én pedig frissebb, lélekben fiatalabb leszek általa.

További cikkek:

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Fölszállott a páva – Ők küzdenek a továbbjutásért

  Fölszállott a páva – Ők küzdenek a továbbjutásért

  Holnap este folytatódik a második elődöntővel Fölszállott a páva gyermekévadának élő műsora a Duna Televízión. Magyarország egyetlen néptáncos és népzenei tehetségkutatójában most is négy kategóriában mutatja meg tudását az újabb tizenkét produkció, akik közül a decemberi középdöntőkbe zsűri  juttatja tovább a legjobb hat produkciót.

 • Szulák: Kicsi a gyerekem, fel kell nevelnem

  Szulák: Kicsi a gyerekem, fel kell nevelnem

  Nehéz éveket tudhat maga mögött Szulák Andrea. 2015-ben szakított kislánya édesapjával, Gáborral, s mindeközben a változó kor okozta nehézségekkel is meg kellett küzdenie – a színésznő a Családvarázsban mesélt az érzéseiről.

 • Németh Lajos: Személyes kudarcként élem meg, ha téves az előrejelzésem

  Németh Lajos: Személyes kudarcként élem meg, ha téves az előrejelzésem

  Bár Németh Lajos három éve nyugdíjba vonult, napjai így is mozgalmasan telnek. Aktívan sportol, sok időt tölt az unokáival, és a meteorológiával sem hagyott fel. A 69 éves időjóst a Lokál egy őszi napsütéses reggelen kísérte el a Margit-szigetre, ahol a lenyűgöző budapesti panorámát csodálva Lajos őszintén mesélt gyermekkoráról, karrierjéről, családjáról és a fővároshoz fűződő kedves emlékeiről.