EUR: 322,36 Ft
CHF: 287,95 Ft
2019. június 16., vasárnap
Jusztin

Sport

Angliában is nagy pofonokat osztottak a magyar kick-boxosok

A Watford Open elnevezésű rangos nemzetközi versenyen szerepelt a magyar kick-boxosok egy maroknyi csapata. A csepeli Halker-Király Team felnőtt sportolói három alkalommal állhattak fel a dobogó legfelső fokára – olvasható a misportunk.com-on.

A 79 kilós súlycsoportban Veres Alex bizonyult a legjobbnak

 

A kizárólag magyar sportolókkal és sporteseményekkel foglalkozó misportunk.com-on megjelent írás szerint a tavaly év vége óta a Nemzetközi Olimpiai Bizottság által elismert sportággá vált kick-box világszervezete, a WAKO hét szabályrendszert különböztet meg: ezek közül a magyarok a pointfightingban jeleskedtek a London melletti kisvárosban.


A 79 kilós súlycsoportban Veres Alex bizonyult a legjobbnak, míg a 84 kilósok között Rohonczi Jenő diadalmaskodott. A két egyéni győzelem mellett a csepeliek a csapatverseny aranyérmét is bezsebelték. Az éremkollekció lehetett volna még fényesebb is, azonban a másik két kiutazott, többszörös világbajnok Veres fivér közül Richárdot orrsérülés, a huszadik dik születésnapját éppen a hétvégén ünneplő – és tavalyi sikerei révén Magyarországon az Év Sportolója címre is jelölt – Rolandot pedig influenza gátolta meg az újabb dicsőségek megszerzésében.

Kapcsolódó Cikkek