EUR: 317,01 Ft
CHF: 279,40 Ft
2019. február 21., csütörtök
Eleonóra

Extra

Apa lett Jacko fogadott magyar fia

Az évekkel ezelőtti borzalmas tragédia után apa lett Michael Jackson fogadott magyar fia, Farkas Tamás. Felesége egészséges kisfiúnak adott életet, Tomika már két hónapos. Korábban elvesztették kisbabájukat, ezért most nagyon aggódtak, hogy minden rendben legyen. 

2016-ban súlyos fejlődési rendellenességgel született és mindössze 11 napot élt Farkas Tamás és Heléna kisbabája. Michael Jackson fogadott fiának és feleségének emiatt érthetően nagy félelme volt, hogy esetleg most is baj történik, de szerencsére a kis Tamás már két hónapos, és teljesen egészséges.


– Hála istennek minden rendben van, és elképesztően boldogok vagyunk – kezdte a Lokálnak Farkas Tamás.
– Érthetően volt bennünk félelem, hogy esetleg újra át kell élnünk azt a borzalmat, amit korábban a kisbabánk elvesztésekor. A vizsgálatok azt mutatták, hogy most minden rendben lesz, de korábban is szülés közben derült ki, hogy a gyerekemnek több belső szerve nincs rendesen kifejlődve, vagy hiányzik. A baba tüdeje is gyenge volt, úgy kezdte rövidke életét ezen a világon, hogy azonnal újra kellett éleszteni. Később mesterséges altatásban volt, de 11 nap után feladta a küzdelmet. Ezért most csak akkor nyugodtunk meg teljesen, amikor karjainkban tarthattuk a kisfiunkat. Elmondhatatlan, amit érzünk, nem vagyunk gazdag emberek, de most mégis annak érezzük magunkat – tette hozzá Tamás, aki nagyon szerény körülmények között él egy Bács-Kiskun megyei községben feleségével, Helénával, ötéves kislányukkal, Kingával és a picivel. Tamás korábban közmunkás volt, de egy ideje már a perbáli húsipari üzemben dolgozik, és minden vágya, hogy a gyerekeinek lakást vegyen.
– Nekünk Helénával már nem kell vagyon, nem is volt sohasem, de nagyon szeretnénk, ha a gyerekeink nevén lenne majd egy ház. Egyelőre albérletben lakunk. Egy nagy vágyam azért még van: szeretnék eljutni a megmentőm, Michael Jackson sírjához, de segítség nélkül erre nekem sosem lenne pénzem. Azt hiszem, ha látja odafentről, hogy egészséges a pici, akkor nagyon boldog, már persze ha emlékszik rám – mondta mosolyogva a 29 éves Tamás.

Michael Jackson mentette meg az életét
Farkas Tamás örökké hálás lesz a pop királyának, akit édesapjának tart. A kilencvenes években óriási szenzáció volt, hogy Michael Jackson Magyarországra látogatott. A Bethesda Gyermekkórházban figyelt fel a májbeteg Béluskára, aki később nevet változtatott. A sztár rövid időn belül kifizette a kisfiú 30 milliós májműtétjének árát, és évekig vállalta a kezelés költségeit. Óvatos becslések szerint is több mint 50 millió forintnak megfelelő dollárt költött a magyar kisfiúra.


Minden, ami extra!

Kapcsolódó Cikkek

 • Nanushka lábai előtt hever New York

  Nanushka lábai előtt hever New York

  Tarolt a New York-i Fashion Weeken Sándor Szandra azaz Nanushka. A Ripost beszámolója szerint a magyar tervező olyan bemutatót tartott, amit a nemzetközi divatlapok szakírói is csak szájtátva lestek.

 • Ufónak tartotta családja Bud Spencert

  Ufónak tartotta családja Bud Spencert

  Átfogó portréfilm készült a világ legnagyobb pofonosztójáról, Bud Spencerről. A film rendezője, Király Levente ez alkalomból örömmel mesélt a színésszel való találkozásáról, és arról, hogy Bud mennyire imádott minket, magyarokat.

 • Kamurehabon pihent Curtis

  Kamurehabon pihent Curtis

  Curtis a hétvégén jött ki a rehabról, ahol szauna terápiával és méregtelenítéssel gyógyult. A Ripost kiderítette, hogy ez a fajta elvonókúra a szcientológia egyház módszere, ami a szakértők szerint egyáltalán nem hatásos.